Friday, December 30, 2022

Årets näst sista dag

 


Idag har jag återgått till att jobba, blev dock hemifrån. Har varit lite trött och har fortfarande lite ont i kroppen, mest i ryggen idag. Ska bli skönt med två lediga dagar. Hade tänkt bjuda hem E till imorgon men eftersom jag inte känner mig helt återställd blir jag ensam hemma. Det går det också, man är ju van efter pandemin.

Har förresten tittat på serien Nattryttarna på tv4 play nu när jag varit sjuk, den kan jag verkligen rekommendera. Jag har läst boken som var mycket värre men det är fantastiska skådespelarinsatser, Jonas Karlsson spelar ägaren av ridskolan som beter sig som en tyrann. Serien är verklighetsbaserad, se den! Jag nästan sträcktittade.

Årets sista dag imorgon och jag och Tilda önskar er alla Ett Gott Nytt År!

4 comments:

Znogge said...

Är man inte helt bra är det skönast att vara hemma själv i lugn och ro. Mycket förändrades på grund av pandemin och dit hör verkligen sällskapslivet.

Jag har inte läst boken eller sett serien men har bara hört gott om den. Väldigt hemsk dock...

Nu önskar jag dig en fin afton och ett Gott Nytt År!

Kram

ime said...

Ja jag känner att jag inte riktigt orkar med förberedelserna och att vara social.
Serien är hemsk men väldigt fängslande, det är väldigt bra skådespelarinsatser.
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att du kan välja att jobba hemifrån när du inte mår riktigt bra. Det är bra att din arbetsgivare är ok med det men de vet nog med sig att de tjänar mer på det än på att kräva att arbetet ska utföras på plats. Jag är väldigt nöjd med att sitta här hemma för mig själv och jag tror att många håller med om att det kan vara skönt. Jag har ingen som helst lust att vara tvungen att vara uppe till tolv eller att försöka hänga med i samtal så sent så jag ska njuta av att göra precis som jag vill. Kanske lägger jag mig innan tolvslaget också.
Jag gillar inte serier där folk beter sig som i den här så jag tittar hellre på något trevligare. Men den är förmodligen jättebra om man inte är så känslig som jag :D
Kram och gott nytt år!

ime said...

Ja det är jättebra att jag kan utföra mitt jobb hemifrån. Det var väl det enda goda pandemin förde med sig, att man fick möjlighet till detta.
Det är inte bara hemskheter i Nattryttarna, den visar också hur unga tjejer kan gå ihop och få förändring. Man får se rättegång där han blir fälld. Den visar också kärleken till djur, så på ett vis är serien hoppfull också. Men det jag slås av är att det är så fantastiska skådespelarinsatser.
Kram och gott nytt år till dig också!