Thursday, December 14, 2023

Lucia


 Min dotter var med och framträdde i ett luciatåg i Riddarholmskyrkan. Hennes svärmor var på plats och filmade och skickade till mig. Det såg så väldigt fint ut och lät så vackert. Jag önskar jag kunde varit där. När jag får se bilder från Stockholm blir jag alldeles varm, det är så oerhört vackert med alla byggnader och all historia som finns där.  När jag hade tillgång till lägenheten på Odenplan var jag uppe flera gånger kring jul. 

Nu är jag ledig tre dagar. Ska hämta en present på stan imorgon som jag klickat hem, gå till biblioteket, får se om jag tar mig iväg någonstans. Ska bli skönt med sovmorgnar i alla fall.

4 comments:

Znogge said...

Kan tänka mig att det var både fint och stämningsfullt. Så synd att du inte kunde vara på plats men det var ju bra att dotterns svärmor hade filmat så att du kunde hänga med på ett hörn ändå. Visst är Stockholm en fin stad!

Så skönt med en extra ledig dag som gör helgen längre och ger med avkoppling samt återhämtning. Hoppas du får tre fina dagar.

Kram och god kväll!

ibod11 - Ingrid said...

Det hade nog varit en fin upplevelse att få se dottern och sitta där i kyrkan med vacker och stämningsfull sång. Tur i alla fall att hennes svärmor kunde vara där och filma så att du fick se lite av allt det fina.
Ha nu riktigt sköna och fina lediga dagar och ta hand om dig.
Kram

ime said...

Znogge: ja jag blev jätteglad över att få en film på framträdandet, det var verkligen superproffsigt.
Ja det ska bli skönt med lite ledighet. Dock vaknade jag idag alldeles för tidigt, konstigt när man väl har sovmorgon
Kram

ime said...

Ingrid: förutom luciaframträdandet med vacker sång så är det ju en så underbar miljö i den fina kyrkan och vägen dit när man går jämte Stadshuset.
Tack, ska verkligen njuta av mina lediga dagar.
Kram