Monday, September 26, 2011


Jag är så förfärligt trött, och har varit det i flera veckor upptäcker jag när jag ser vad jag skrivit. Det är klart att det är tufft att gå upp före fem, som jag gjorde i morse, men jag lägger mej ju ändå i tid. Varför denna trötthet? Nu har jag nån typ av allergi eller nåt runt och i ögonen, det bränner när jag blundar, har ju inte linser utan glasögon nu, men känner mej lite hängig också. Ja, nu har jag i alla fall tre morgnar framför mej som jag inte behöver gå upp tidigt, förhoppningsvis kommer jag att bli lite piggare då.

2 comments:

Renée said...

Jag vill inte skrämma dig men när jag gick in i väggen så trodde jag att jag hade allergi runt och i ögonen oxå! Ögonen kändes helt svullna och var nästan lite gul-gråa i vitan... Tycker du ska gå och kolla dig faktiskt, det kanske inte är något men bättre att kolla upp sig än att det bara smäller till en vacker dag (jag väntade själv alldeles för länge...).
KRAM på dig!

ime said...

Jag var hos doktorn i fredags, testar nu en salva till ögonen. Jag har också varit i väggen... för fyra år sen, så jag har koll på dom symptomen. Tack för omtanken!
Kram