Wednesday, September 28, 2011


Två kvällar i rad har jag kommit hem lite över nio på kvällen, har jobbat till 20 men lyckats gå så jag hunnit med tåget som går lite i åtta från Älmhult, väl hemma i Kristianstad har jag promenerat hem, det går fort, men hu vad tomt det är på folk på stan vid den tiden, var är alla?? Hemma och kurar antagligen som jag också brukar göra. Imorgon är det skönt, är ledig hela dagen, så jag känner ingen stress med att gå och lägga mej. Ska gå lite på stan i Kristianstad imorgon, annars har jag inget särskilt planerat.

2 comments:

Renée said...

När jag hade hund och bodde i stan så kände man oxå sig sådär ensam när man gick ut på kvällarna, var e alla liksom? Här i samhället är det väl ÄNNU mer ensamt men jag gillar denna ensamhet. Här är det ensamt fast ändå inte. I ett litet samhälle så känner alla alla och man skaffar vänner hur lätt som helst. I vårat hus kan alla ha dörrarna öppna och vi pratar och vi hjälper varandra med saker. Ett par grannar som har bott i större städer innan sa till mig att det var första gången en granne hade pratat med henne... Är det klokt eller?
Nu ska jag inte babbla längre utan önska dig en bra dag, sköt om dig och ta det lugnt!

ime said...

Det är intressant att jämföra, jag drömmer ju om att bo i en storstad, älskar folkvimlet och att det alltid är nåt på gång. Blir ju glad i hela kroppen när jag kommer till Stockholm och alla människor som är ute, men vem vet, efter ett tag kanske man längtar efter mer tystnad igen?
Önskar dej också en bra dag!
Kram