Sunday, April 11, 2021

Iskallt


 Skulle åkt till graven igår, det är ju två veckor sen jag planterade där, var lite rädd att allt hade vissnat, men det fanns ingen ledig bil. Bestämde mig för att åka dit tidigt idag eftersom det sen skulle bli oväder. När jag gav mig av började det såklart regna. Iskallt regn och blåst. Men det var fint vid graven, inget visset utan allt blommade så fint. På vägen hem köpte jag lite blommor till mig själv, fixade ihop en bukett själv. När jag gick hem blev jag helt genomblöt, FY vilket väder. Vad sägs om lite vårvärme istället?

På tisdag ska jag till kontoret igen, har sen tagit semester torsdag och fredag.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Nej fy, regn och blåst är ingen rolig kombination och det var ju otur att du skulle råka ut för det. Men du kunde åka hem och glädja dig åt den jättefina bukett du gav dig själv :D
Kram

ime said...

Ja jag hade ju inte behövt vattna på graven i det här vädret, men jag ville kolla också att allt inte hade vissnat. Men sen har jag hållt mig inomhus hela dagen.
Kram

znogge said...

Lite vårvärme hade inte varit fel alls nej. Kanske finns det lite hopp om den varan till helgen. vi kan ju hoppas i alla fall.
Vilken vacker bukett!

Kram

ime said...

Ja det ser ut att bli lite bättre till helgen, hoppas!!
Jag satte själv ihop buketten och det blev rätt bra faktiskt.
Kram