Saturday, April 03, 2021

Lund på påskafton

 






Det blev en härlig tur till Lund idag. Det är ju en jättefin stad som jag varit mycket i, har jobbat på både Åhléns och Accent och så här ju både J och S bott och pluggat där. J mötte mig vid tåget och så gick vi till hans lägenhet. Den ligger supernära där S bodde. Det var så fint och fräscht i hans lägenhet. Den är ju inte stor men han har planerat möbleringen bra. Vi åt lite och sen gick vi till stan. Gick till domkyrkan, det var kö för att komma in, vi stod där en stund men skippade det. Sen gick vi runt lite, det är så fina byggnader. Jag har ju minnen från när S tog sin juristexamen i Allhelgonakyrkan och J har ju en fil kand också sen tidigare.  Jag köpte med mig rosa ranunkler hem, vi var i en fin blomsteraffär. Vädret har varit soligt men det är kalla vindar.

4 comments:

Eva i Dalarna said...

Åh jag tycker så mycket om Lund, har en dotter som faktiskt också blivit jurist där och som bor där med sin familj. Alltid så härligt att hälsa på där. Domkyrkan är fantastisk!

ime said...

Vad roligt att du har kopplingar till Lund! Ja det är en härlig stad, det är så mysig stämning där. Min son som bott och jobbat i Japan tycker att den bästa tiden i hans liv varit åren i Lund och nu är han tillbaka där.

ibod11 - Ingrid said...

Det ser ut som om det var ett fantastiskt väder och det kom ju i så fall lägligt :D Vilken härlig dag med både minnen och en del nytt. Det bästa kanske var att du fick uppleva dagen tillsammans med din son :D
Kram

ime said...

Ja det var blå himmel och sol men kalla vindar. Mycket minnen från tidigare besök och såklart roligt att få se J:s lägenhet.
Kram