Wednesday, April 21, 2021

Onsdag

 


Fortfarande vacker blomning bland körsbärsträden.

Det blev inget jobb på kontoret för mig denna veckan. Jag har inte mått bra. Oerhört trött och värk i kroppen. I måndags kändes det som jag hade feber men det hade jag inte. Jag har orkat jobba hemifrån men i måndags slutade jag tidigt och sov en stund på eftermiddagen. Vet inte riktigt vad det är jag drabbats av.

Den 30 april blir det begravning för moster R. Förutom hennes dotter med familj ska jag och kusin I vara med. Jag tror inte det blir något efter begravningen men jag och I har bestämt att äta lunch ihop. Kan vara skönt att få liten stund tillsammans efteråt.

6 comments:

Eva i Dalarna said...

Har du tagit covid 19test? Det är säkert inte det du har, men det är ändå bra att ta testet och kunna utesluta det.
Testet är ju dessutom gratis.

ime said...

Nej jag har inte gjort det, tröttheten och värk i kroppen har jag haft ett tag. Så det får väl i så fall bli ett antikroppstest.

znogge said...

Jobbig känsla att inte känna sig bra.
Fint att ni kan närvara vid begravningen och sedan äta tillsammans efteråt. Även om det kanske bara blir ni två så är det skönt att inte bara skiljas åt.

Kram och god torsdag!

ime said...

Ja det känns bra att kunna sitta ner efter begravningen. Då brukar det lätta lite.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det har varit mycket att hantera, både känslomässigt och fysiskt, för dig det senaste året och då kan det komma reaktioner efteråt. Men det kan ju även vara en infektion av något slag och det går förhoppningsvis över ganska snart. Krya på dig och ta hand om dig. Bra att du slutar tidigt och vilar när det blir för mycket.
Fint att du kan vara med på begravningen och det blir en bra avslutning på den för er båda med en gemensam lunch.
Kram

ime said...

Tack, jag försöker ta hand om mig och tänka mer på min hälsa. Man är ju inte helt ung längre, man märker ju att man inte har riktigt samma energi längre.
Kram