Thursday, April 29, 2021

Jobbat klart veckan


 Jag fyndade en klänning i 100% linne på H&M för endast 349 kronor. Det är ett bra pris för att vara linne, ett material jag älskar. Köpt på nätet, jag undviker fysisk shopping.

Nu har jag varit på kontoret två dagar. Det är roligt att träffa kollegor men skönast att jobba hemifrån. Nästa vecka är planerat att jobba hemifrån hela veckan.

Imorgon är det begravning. Jag och kusin I ska äta ihop efteråt, det blir inget gemensamt p g a pandemin.

4 comments:

Åsa said...

Är det klänningen på bilden så ser den väldigt skön ut och perfekt att möta sommaren i , jag arbetar också mest hemifrån så mina klänningar hänger orörda i garderoben, hasar omkring hemma med underställ och mys kläder, ingen stil alls haha , har nyss upptäckt din blogg som jag tycker verkar trevlig själv är jag 60 plus och funderar på att ta pension nästa år, mycket att fundera på men jag vill ha friheten nu att göra vad jag vill om dagarna efter ett långt arbetsliv.

ime said...

Ja det är klänningen på bilden. Jag jobbar också mest i bekväma kläder hemifrån men ibland tar jag på mig en klänning och då känner jag mig gladare!
Det låter underbart att ha nära till friheten och välkommen till min blogg!

ibod11 - Ingrid said...

Vilken glädje det är att hitta något man verkligen gillar och att det även är ett prismässigt fynd :D Jag hoppas att klänningen är lika skön och fin som den ser ut att vara men så är det säkert.
Kram

ime said...

Ja den kändes skön på så jag tror den blir en favorit i sommar!
Kram