Sunday, July 16, 2006


Idag har jag varit på min paradisstrand. Åkte dit i eftermiddags, där var ganska mycket folk men det tunnades ut. Längtar tills jag ska få åka dit på morgnarna, blir först på semestern. Packa en korg med kaffe och mackor och ta med mej morgontidningen och få njuta av att vara där alldeles ensam. Höra vågskvalpet och bara njuta av livet. Någon gång i livet hade jag tänkt bo där. Föreslog för barnen att vi skulle flytta dit, dom får en varsin moppe så dom kan ta sej till skola och kompisar... men nej... det var inte något populärt förslag. Så det får bli sen.
Ska försöka stå ut de här sista fem dagarna innan semestern. Det är så extremt tyst och lugnt på jobbet och det är otroligt trist. Förhoppningsvis kan jag åka ner och stå lite i vårt tält på Beachhandbollen. Då går tiden i alla fall. Kanske hälsa på dottern som jobbar där som funktionär. Hon tjänar 1500:- på en vecka, helt ok.
Ikväll har sonen sina kompisar här. Ett gäng 17-åriga killar som just nu äter pizza. Katten gömmer sej när dom dyker upp. Om inte jag är i närheten, då blir hon kvar och kan till och med gå med på att dom klappar henne. Det är vår fjärde familjemedlem, katten alltså. Fick henne för tre år sen, en riktigt fin chinchillaperser. Hon är nästan aldrig längre än en meter ifrån mej. Väldigt charmig och speciell katt, hon går omkring och pratar. Hon förstår faktiskt när jag pratar med henne. När jag frågar om vi ska gå ut, då kommer hon springandes. Hon får på sej en sele och en lång lina. För det mesta går hon ut genom matrummet men in vill hon gå genom uterummet. Kan inte riktigt förstå varför. När vi ska gå och lägga oss på kvällen säger jag till henne att det är dags. Då äter hon lite och sen kommer hon upp och lägger sej hos mej. Nu på sommaren lägger hon sej efter en stund nere vid mina fötter. På vintern när jag har duntäcke ligger hon jämte mej, gärna huvudet på min kudde också, för hon försvinner liksom när hon går på duntäcket. Sjunker ner och det gillar hon inte.
Dagens outfit: Solklänning från H&M, bikini från Team Sportia.

No comments: