Sunday, July 02, 2006

Nu är min förkylning i stadiet att jag har ont i bihålorna, ont när jag går, ont när jag snyter mej, ont när jag ligger ner. Och så är jag så jättetrött, men det har jag varit länge, kan ligga i min solstol och läsa och ögonen faller ihop och jag somnar, kan sitta i fåtöljen inne och bara inte kunna hålla mej vaken. Verkar mysko. Hoppas det är infektionen och kanske värmen som orsakar det. För så här vill jag inte känna mej.
Är inte sugen på att jobba imorgon. Tycker det är väldigt trist och långsamt på jobbet nu. Funderar mycket på hur jag kan ändra min situation. Det är inte helt lätt när man är ensamförsörjare. Inte blir det bättre av att alla jag gillar extra mycket slutar. Känns tungt.
Har funderat en del på vad jag skulle kunna tänka mej att göra, om man bortser helt från det här med att kanske plugga och hur man ska ha råd. Finns flera saker jag hellre skulle vilja göra. Utbilda mej till samtalsterapeut. Eller något med händerna, typ massör, hudvård eller liknande. Att helt enkelt få jobba med något som gör att människor mår bra. Tror jag kan ge mycket av mej själv och att det kan kännas stimulerande. Idag känner jag mej inte ett dugg stimulerad. Känner bara att jag är på helt fel plats. Men trivs väldigt bra med dom flesta av mina arbetskamrater tack och lov.
Dagens outfit: Vit top från Esprit, bruna linneshorts från Lindex.

No comments: