Friday, November 11, 2016

Fredag

Har faktiskt redan köpt hyacinter, gillar doften så mycket.
Har varit i Hässleholm idag och sålt prenumerationer, gick väl sådär. Men jag tycker det är lite mysigt att åka dit. Min mormor bodde där när jag var liten och jag tyckte så mycket om min mormor. Nu finns varken min mormor eller mor i livet längre, så konstigt. Jag gillar att ha dom här dagarna med detta jobbet, speciellt när det är trevliga människor man träffar på och det har jag gjort idag. Tycker om friheten i detta. Nu har jag en ledig helg, imorgon blir det städning här hemma.
Det är förresten väldigt roligt med alla glada tillrop jag fått angående att jag stått på mig när det gäller mina rättigheter på jobbet. Tänk så många människor som sväljer och mår dåligt. Jag kan verkligen inte göra det. Även om det är skitjobbigt måste jag få agera.

2 comments:

znogge said...

Hyacinter är verkligen vackra och doftar gudomligt. Såg att de hade fått in i vår affär men jag köpte ingen. Det ångrar jag verkligen nu!

Man måste stå på sig för arbetet är en för viktigt del av tillvaron.

Ha en bra lördag!

ime said...

Ja arbetet och miljön där spelar en stor roll i ens liv. Jag har turen att ha bra peppning av min dotter som är jurist och vet vad det innebär med avtal.
Önskar dig också en bra lördag!