Tuesday, November 22, 2016

Tisdag

Ja det går mot första advent, hjälp var tar tiden vägen? Idag är jag ledig, bokade av ett tidningsuppdrag, har känt mig trött sista tiden p g a allt som händer runtomkring. Unnar mig en ledig dag, började med att putsa fönster i förmiddags, så skönt att ha det gjort. Men jag sätter inte upp några ljusstakar eller stjärnor förrän på lördag har jag planerat.
I söndags hälsade jag på min härliga moster R, 92 år. Hon blir alltid lika glad och hon t o m sjöng för mig denna gång!!
Igår hade vi personalmöte kl 7 på morgonen, jag är ju inte van vid att behöva gå upp tidigt så jag var jättetrött igår. Vi trodde nog att regionschefen skulle varit med men det var hon inte. Sen hade vi utvecklingssamtal, T först, sen jag. Jag har lite svårt att ta det på allvar. Jag fyller i min lapp men eftersom jag inte har särskilt förtroende för min chef så går jag inte in i några diskussioner om jag kan undvika det. Man jobbar extremt lite ihop och att hon ska avgöra om jag hälsar på alla kunder, vilket hon sa att jag inte gjorde, känns bara löjligt. Det är inte ens värt att bemöta. Mina siffror är bra och det är dom som får tala. Jag gjorde en superbra kväll igår.
Imorgon och torsdag jobb i butiken och fredag för tidningen. Och på kvällen julfest!!

2 comments:

znogge said...

Vissa saker måste det vara väldigt svårt för en chef att yttra sig om. Då krävs det ett verksamhetsbesök för att se hur man jobbar. Vissa diskussioner är det inte heller lönt att gå in i utan då är det bättre att låta dina siffror tala!

Ha en fortsatt bra tisdag!

ime said...

Ja exakt så resonerar jag.
Kram