Saturday, April 28, 2018

Härlig lördag

Idag hade jag, I och Å bestämt oss för att träffas på Fröjds i Osby. Det är en stor inredningsbutik med café. Jag skulle ta tåget vid 10 och I hoppa på i Önnestad men när jag kom till stationen så dröjde det bara några minuter när det meddelades att det var ett stort elfel som gjorde att inga tåg kunde passera Hässleholm och ingen prognos fanns. Det blir ju kaos vid såna tillfällen, flera hundra personer står på en station och inga tåg går. Tur man har mobil så man kan kommunicera med varandra, I kom med förslaget att hon gick hem och tog bilen och körde och hämtade mig vid stationen så körde vi sen till Osby. Vi ville ju inte ställa in. Fröjds har jag aldrig varit på men där var jättefint. Det är alltid roligt att träffas, vi har ju jobbat ihop en massa år och med gamla vänner kan man alltid vara sig själv. Å är sjukskriven och har haft det jobbigt men hon var mer sig själv idag och det kändes bra. Fint väder har det också varit, soligt och varmt. En härlig lördag helt enkelt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är tråkigt att inte våga lita på att tågen går som det är tänkt. Det är klart att saker kan hända och ingen kan väl lastas för vissa fel men trist är det. Tur att det löste sig och att det blev en bra dag :D
Kram

znogge said...

Vilken otur med tågen men det var ju skönt att det löste sig ändå. Det hade varit väldigt retfullt om ni inte hade kunnat ses som planerat!

Kram

ime said...

Ja jag är ju beredd på detta som har börjat pendla, men första veckan har gått bra. Men jag vet att det kommer arbetsdagar när detta händer. Tur att det ändå var en lördag.
Kram

ime said...

Ja det är tråkigt när man är inställd på något roligt men denna gången löste det sig. Värre om det händer när man ska till eller hem från jobbet.
Kram