Monday, April 30, 2018

Valborg

Det blir ingen brasa för min del ikväll, E föreslog att jag kunde komma till Torsö, men väderleksrapporten visade ordentligt med regn. Här har det inte kommit något regn ännu men det blåser rejält. Sen är jag lite trött efter en dags jobb eller utbildning som jag haft idag. Men det var väldigt tyst och lugnt när jag gick till tåget vid 7 i morse. De flesta verkar vara lediga. Alla var trötta idag på utbildningen, sådär så man satt och klippte med ögonen och hade problem med att hålla sig vaken. Sen upptäckte vi att det var problem med tågen när vi skulle åka hem, samma problem som i lördags, strömförsörjningsbekymmer så många tåg var inställda och försenade. Vi fick faktiskt sluta tidigare eftersom det såg knepigt ut att ta sig hem så vi var några som hade turen att komma med ett tåg som gick lite över kl 16 men som då var närmare en timme försenat. Det här kommer att hända fler gånger, det enda som oroar mig lite grann är när jag jobbar sent på kvällen, finns ju inget annat sätt att komma hem än med tåget. Imorgon ska det bli skönt att vara ledig.

4 comments:

znogge said...

Vädret var verkligen inte till sin fördel i går så våra planer rann helt ut i sanden. Lite synd men inte mycket att göra åt det. Hoppas tågtrafiken ska visa sig vara mer pålitlig framöver.

Kram och fin 1:a maj!

ime said...

Ja jag hoppas också att tågen ska fungera som dom ska.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det var nog många som avstod från att gå till valborgsbrasorna. Kanske bra att vädret höll buset borta från gatorna, i alla fall till viss del.
Trist att behöva oroa sig för hur man ska komma hem om tågen strular. Men det var i alla fall omtänksamt att de lät er sluta tidigare för att det inte skulle bli problem.
Kram

ime said...

Ja det var snällt att vi fick sluta tidigare men så blir det nog inte när vi jobbar.
Kram