Thursday, April 12, 2018

Sista jobbdagen denna veckan

Då ska jag strax ge mig av till jobbet för sista dagen denna veckan. Imorgonbitti åker jag till huvudstaden för ett helgbesök. Ska bli väldigt trevligt. När jag varit uppe i april tidigare år har körsbärsträden blommat för fullt i Kungsträdgården, men det är nog inte så i år. Våren är lite sen. Jag älskar ju att strosa omkring i Stockholm. Har mina favoritställen. Nu är det ju ännu bättre när lilla S bor där. Vi får se vad vi hinner med. Rosendahls trädgårdar är en favorit, skulle kanske kunna trycka in det på söndag innan jag åker hem. Sen är det jobb bara tre dagar nästa vecka, på torsdag gör jag min sista dag i butiken.

4 comments:

znogge said...

Så härligt med en tur till huvudstaden som bjuder på så många fina ställen. Tyvärr kommer nog inte körsbärsträden att blomma i år för visst är våren sen. Annars är det underbart vackert!

Kram

ime said...

Ja det är härligt där uppe även utan blommande körsbärsträd!
Kram

Anneli said...

Hej,
Vad skönt att du jobbat sista dagen nu och kan gå vidare på nya äventyr. Ha det så underbart i Stockholm. Jag älskar också att åka dit och gå runt och njuta. Rosendals Trädgårdar är en favorit även för mig.
Ha det så trevligt!
Kramen, Anneli

ime said...

Hej! Jag jobbar tre dagar till nästa vecka! Ja Stockholm är så underbart och jag njuter för fullt.
Kram