Tuesday, April 03, 2018

Tisdag

Nej inga vårblommor syns till idag, det snöar igen för fullt. Men det är nog bara idag, imorgon ser det ut att bli tvåsiffriga plusgrader. Igår var det tydligen en vacker dag, men jag var inomhus och jobbade. Det var väldigt lugnt, inte många som shoppade på annandagen. I söndags skulle jag ju åkt till E och fått se hennes hus men då blev det också snöstorm så vi ställde in. Nu är jag ledig ända till lördag. Känns ju jättekonstigt. Men det är sista gången jag har så många lediga dagar i sträck, de två veckorna som är kvar jobbar jag på veckodagarna istället och sen startar det nya. Sex veckors utbildning börjar det med. Jag ska jobba med att boka sjuk- och färdtjänstresor, blir anställd av Region Skåne. Känns som en trygg arbetsplats med ordning och reda. Det är min stora förhoppning i alla fall. Att man behandlar sin personal bra. Det kommer efter utbildningen bli oregelbundna arbetstider, det är ju bemannat dygnet runt. Men det kommer att vara personal som jobbar enbart med nätter så det slipper jag. Men det kommer att variera från tidiga morgnar till sena kvällar och även jobb vissa helger. Det betyder att jag kommer att ha lediga dagar i veckorna. Jag tror det här kommer att passa mig, jag gillar ju lite oregelbundenhet och att inte alla veckor ser likadana ut. Här kommer man ju att få schema också som rullar så man kan planera framåt. Jag kommer som personalförmån få fria resor i hela Skåne. Så när jag är ledig kan jag ta en tur till Malmö t ex. Jag gillar ju en dag i en större stad, strosa runt, äta något gott. Jag ska ju jobba heltid dessutom så det blir bättre på många plan för mig. Ser verkligen fram emot att få börja.

4 comments:

Anneli said...

Jamen Grattis till nya jobbet! Ja, jag håller med att det låter tryggt och kvalitetssäkrat att jobba för Region Skåne. Toppen! Och så får du tjänstepension!

All lycka till!

Kramen, Anneli

ime said...

Stort tack!! Äntligen hoppas jag på lite ordning och reda i mitt liv!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Åh, så bra det verkar med nya jobbet. Kul med kundkontakt och ett arbete som är tryggt och ger förmåner. Jag har haft en del kontakt med sjukresor här under några månader och de är alltid trevliga och hjälpsamma :) Du är ju servicemänniska så det passar dig säkert alldeles utmärkt. Stort grattis :D
Kram

ime said...

Tack snälla du 😍 jag ser mycket fram emot att få börja.
Kram