Tuesday, April 24, 2018

Tisdag

Känns lika positivt idag, vi hälsades välkomna av personen som varit högst ansvarig för hela projektet, det är den största rekryteringen dom haft och väldigt många har blivit intervjuade så han var noga med att poängtera att vi skulle känna oss utvalda. Det är roligt att bli bemött med så mycket positiva tongångar. De två enhetscheferna och teamledarna är också trevliga och verkar kompetenta. Idag har vi haft lite geografiövningar. Jag känner mig hyfsat säker på många orter i Skåne, men nordvästra delarna är lite som en vit fläck. Vi kommer såklart att ha kartor tillgängliga men det är bra ändå att veta. Sen finns det ju små orter man aldrig hört talas om. Vi har också fått schema ända fram till oktober!! Jag som är van vid tre och i bästa fall fyra veckor åt gången som dessutom ser olika ut från gång till gång tycker det här är fantastiskt. Våra chefer är också noga med att vi ska säga till om något ser konstigt ut med schemat, som dom säger "vi gör denna resan tillsammans". Tiderna kommer att variera mycket. Det känns så bra och jag är så glad att jag tackade ja till det här.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jag är också glad för att det verkar bli så bra :D Vilken skillnad det måste vara för dig och så skönt att kunna ha lite längre framförhållning. De verkar vara rädda om sin personal och jag hoppas att det är lika bra som det verkar.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas det fortsätter kännas bra. Och precis som du säger så verkar dom vara rädda och måna om sin personal.
Kram

znogge said...

Så härligt med en fungerande logistik och dessutom ett längre schema så att ni vet arbetstiderna. Det måste kännas väldigt bra.

Kram

ime said...

Ja allt känns väldigt bra och jag hoppas den känslan håller i sig.
Kram