Monday, June 04, 2018

Första schemadagen

Idag var första dagen på schema och som jag jobbade en hel dag självständigt. Hela denna dagen bara försvann, har aldrig varit med om en arbetsdag som gått så fort. Det är roligt och mycket är ju nyhetens behag, förstår att det blir mer rutin så småningom. Imorgon jobbar jag kväll för första gången, börjar kvart över två och jobbar till 22 på kvällen. Lite spännande att se om den dagen går lika snabbt. Jag får i alla fall en skön sovmorgon imorgon.
Värmen håller i sig, var väldigt varmt på jobbet, jag var helt blank i ansiktet och kände mig inte särskilt fräsch. Antar att det beror både på värmen men också lite anspänning med allt det nya.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Kul att du är igång på allvar nu och att det känns så bra :D
Jag undrar, tar ni emot samtal från hela Sverige eller har varje region sin egen sjukresecentral? Nu kommer jag nog inte att utnyttja sjukresor längre men tänk om jag hade hamnat hos dig. Det hade varit kul :D
Kram

ime said...

Vi tar emot beställningar från hela Skåne förutom Malmö, dom har sin egen beställningscentral. Tror nog varje region har sin egen annars skulle det bli otroligt mycket samtal.
Kram

Anneli said...

Hej,
Jag förstår att dagen bara swishade förbi med så mycket nytt och spännande. Kul att få jobba självständigt och få känna att nu är det på riktigt. Jag går också runt och är alldeles blank i ansiktet i denna värme och det finns inte ens läge att lägga på lite mineralpuder eftersom det är för fuktigt i ansiktet :-) Well, well...när som helst kan det bli Helly Hansen och gummistövlar-sommar. Så det är bara att njuta!
Kram och ha en fin dag!
Anneli

ime said...

Haha 😀 jag försöker också använda puder men det hjälper inte alls. Hellre lite blank i ansiktet än Helly Hansen 😁
Kram och detsamma till dig

znogge said...

Så skönt att den första dagen gick bra! Tröttheten hade säkert både med värmen och jobbet att göra. Då passade det bra med en sovmorgon som i dag.

Kram

ime said...

Ja det var jätteskönt att få sova lite, men det blev inte så länge jag hoppats på.
Kram