Sunday, June 10, 2018

Trött

Har sovit så dåligt i natt, borde ha burit ut Tilda ur sovrummet, hon väckte mig hur många gånger som helst av sitt spinnande och att hon ville ligga nära. Men jag orkade helt enkelt inte. Det var väldigt lugnt igår på jobbet, kommer nog att bli likadant idag. Jag vill ju gärna att det ska vara att göra hela tiden annars blir tiden så lång, om några veckor får vi alla samtal så då blir det bättre. Det är lite svårt också att planera allt med mat och så, nu i helgen äter jag alla måltider på jobbet. Sen kommer jag hem sent och imorgon är jag inte heller hemma förrän åtta, då är affärerna stängda. Det här kommer man ju in i så småningom, att planera bättre. Igår gjorde jag några misstag, vissa saker kommer man helt enkelt inte ihåg. Inget större hoppas jag. Vi får ju reda på våra misstag och det är bara för att man ska lära sig. Självklart händer det grejor i början, vi är ju fortfarande nybörjare.

7 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du kommer nog snart in i dina nya rutiner och då funkar det bättre med att både handla och laga mat. Jag vet att en del lagar mycket mat i helgen och gör olika matlådor så att de slipper tänka på det när de jobbar. Men det passar inte alla att göra så.
Det vore mer konstigt om inga misstag gjordes så här i början. Det mesta går nog att rätta till och om det blir tokigt så hör nog patienterna av sig. När jag skulle in till Sahlgrenska fick jag höra att ingen remiss fanns. Jag hann bli lite panikslagen innan hon som svarade förstod att hon tittade på fel ställe. Det var jag som inte gav information om att det gällde en transplantation och det gjorde tydligen skillnad. Men det löste sig snabbt :D
Kram

ime said...

Ja jag kommer nog in i rutiner, men jag jobbar väldigt intensiva pass så det är ibland svårt att hinna med att laga mat. Sen blir man mer urtvättad nu i början av att allt är nytt.
Ännu har nog inga allvarliga saker blivit fel. Vad vi vet i alla fall.
Kram

ime said...

Uttröttad skulle det vara, kanske går lika bra med urtvättad haha 😁

znogge said...

Alla är vi barn i början men vi lär oss av våra misstag. Tror ingen förväntar sig att allt ska gå helt friktionsfritt och så är det på alla jobb. Själv har jag hellre mycket än lite att göra så tiden löper på i bra tempo. Men naturligtvis får det inte bli för stressigt!

Kram och ha en bra start på veckan!

ime said...

Jag håller med, hellre bra tempo än för lite. Igår blev det faktiskt tempo och då är det mycket roligare.
Kram och detsamma till dig

Anneli said...

Hej,
I början gör man många misstag, så är det inom alla sektorer. Jag gör fortfarande fel ibland och det beror oftast på att jag inte var helt informerad, eller inte har informerat mig skulle jag säga, exakt hur något skulle gå till. Jaja, man lever så länge man lär. Det brukar bli bra bara man kommit in i rutiner och gängorna.
Kramen och ha en fin kväll!
Anneli

P.S Det var så fint nere i din del av Sverige :-)

ime said...

Ja vi är ju alla nybörjare fortfarande och man kommer nog snart in i alla rutiner.
Ja visst är det fint i södra Sverige!
Kram