Friday, June 15, 2018

Fredag

Lite molnigt emellanåt, men det går att vara på balkongen ändå, man kan ta en filt över sig när man ligger och läser. Annars är det städdag idag. Och sitta-i-telefon-dag både igår och idag. Ska byta försäkringsbolag, jag har ju gått ur Handels och där ingick hemförsäkring i Folksam, men efter att ha kollat och jämfört lite priser har jag valt att gå över till Länsförsäkringar. Men det är krångligt att byta och jag har tappat räkningen på hur många gånger jag ringt. Man får sitta i kö ett tag. Det är ju sånt man inte kan när man jobbar. Nu ska jag jobba i helgen, till 17.30 imorgon och till 22 på söndag. Det är sista kvällspasset på ett tag, har ett kvar sista veckan innan jag går på semester.
Ska fika på lite jordgubbar med vispgrädde, så gott och somrigt.

4 comments:

znogge said...

Ska man ringa företag eller myndigheter så gäller det verkligen att man är ledig. Från och till är kötiden helt oacceptabel.

Jordgubbar och vispgrädde smakar verkligen sommar!

Kram och ha en fortsatt fin fredag!

ime said...

Men det är ju lite galet, till LF kunde man skicka mail men jag kunde inte hitta någon mailadress till Folksam.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Telefonköer är ett fenomen som ingen gillar men alla måste genomlida (jag har stått i kö till sjukresor också;) ) Man kan tycka att fler instanser kunde införa återuppringningssystem som ofta finns inom vården. Jättesmidigt och man får veta beräknad uppringningstid. Då går inte hela dagar åt till att sitta i telefonkö.
Kram

ime said...

Ja det blir lite komiskt att jag klagar på telefonköer med tanke på mitt jobb ��
Kram