Friday, June 08, 2018

Fredag

Nu är det läge att fynda när reorna dragit igång. Jag klickade hem en blus från Dobber till halva priset. Det är mycket roligare att handla nu när jag inte är hänvisad till butiken jag jobbade i. Jag har fyllt på garderoben en hel del nu i vår.
Nu har jag börjat på mitt sexdagarspass, ska jobba hela helgen till 22 på kvällarna. Har fem veckor kvar till semestern. Har ju inte börjat längta än eftersom allt känns så nytt och roligt än!

8 comments:

znogge said...

Kul att du har uppgraderat garderoben en hel del för det behöver och vill man göra med jämna mellanrum. Men det kan väl inte ha varit så att du var hänvisad till att handla i butiken även om du jobbade där eller var det kanske lite känsligt annars...

Kram och god fredagskväll även om det snart är i elfte timmen!

ime said...

Vår chef klagade på oss om vi inte gick i butikens kläder. Ofta säljer man bättre för det är inte ovanligt att kunder köper det personalen har på sig.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att du känner dig fri att handla var och vad du vill :D Shoppa är roligt och ännu roligare är det med total valfrihet :D
Det är nog lätt att vänta på semester när jobbet känns kul och man gärna går dit. I ditt fall kanske du även känner att du vill få kunskaperna att riktigt fastna innan du gör ett uppehåll. Då är det nog bra med en lite senare semester. Men när den väl kommer blir det säkert väldigt skönt :D
Kram

ime said...

Ja total frihet att shoppa var man vill är roligt!
Jag ska vara borta tre veckor så visst är det bra om kunskaperna hinner fastna ordentligt. Det kan ju kännas konstigt att komma tillbaka även till ett jobb man haft länge. På detta jobbet känns det som jag har tusen lösenord att komma ihåg, flera stycken bara för att ta mig in på arbetsplatsen!
Kram

znogge said...

Aha! Nu är jag med :D När jag tänker efter så har jag noterat att just personalen på Lindex gärna bär butikens kläder så jag förstår att det var en liknande tanke hos er.

Kram och ha en härlig lördag!

ime said...

Ja man kan ju inte tvinga personalen att bära butikens kläder och när det gäller basplagg, typ en svart kjol så hade jag ofta såna plagg som jag köpt sen tidigare.
Kram och detsamma till dig!

Anneli said...

Hej,
Super-söt blus! Och jag är så nyfiken, vilken butik jobbade du i förut? Jag köpte en söt blus på 50% REA på MQ i Sölvesborg (trots mitt stränga köpstopp :-)
Kan du ta med något bra att läsa om det är lite att göra på jobbet?
Ha en fin dag!
Kramen, Anneli

ime said...

Hej!
Jag jobbade på Joy. Mq är en bra butik, fina kläder.
Jo en del tar med en bok att läsa, jag har inte gjort det än. Kanske kommer.
Önskar dig också en fin dag!
Kram