Tuesday, June 12, 2018

Svalare igen

Sommaren har tagit en paus tyvärr, det är mulet och inte särskilt varmt. Idag gick jag upp klockan kvart över fyra för det var premiär för mig att jobba ett tidigt morgonpass. Det är förfärligt att gå upp så tidigt, och ikväll är jag ju jättetrött. Imorgon blir det i alla fall sovmorgon, jobbar kväll då. Många har synpunkter på våra scheman. Det är ju lite tidigt att göra en utvärdering redan men schemat i sommar kommer att vara annorlunda mot längre fram när alla jobbar som dom ska. Jag har ju tre helger nu i juni så det är ju lite tufft. Ofta jobbar man sex dagar ena veckan för att jobba fyra den andra. Jag har inte så mycket synpunkter, jag kan ju faktiskt jobba hur som helst. Det är en omställning för mig att jobba så här mycket men det kommer jag att vänja mig vid, skulle verkligen inte vilja ha det som förut. Jag har funderat på om jag kanske bara skulle ha två veckors semester istället för dom tre som är planerat, men jag känner att jag kommer att behöva det. Jag kommer nog att känna mig rätt slutkörd när det är dags för ledighet

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är så mycket som är nytt för dig än så länge och då är det inte lätt att veta riktigt hur man tycker. När du har vant dig vid heltid och arbetar efter det schema som ska vara det ordinarie, då är det dags att utvärdera. Jag tror att det blir bra, trots en del tidiga morgnar :)
Kram

znogge said...

Husse går upp så tidigt varje dag men han har inte vant sig än så det är nog en fördel att inte börja tidigt. Här har det också blivit betydligt svalare vilket känns lite tråkigt men vädret rår vi inte över.

Kram och god natt för i dag!

Anneli said...

Hej, Visst vill man ha fint väder på sommaren, men jag såg att alla gräsmattor var gula och bruna av torkan i Blekinge och idag säger de att det skall bli skyfall där nere..Det behövs! Man får bita ihop och tänka på alla det gynnar. Sommaren hinner nog komma och gå ett par gånger till tror jag! Kramen och ha en fin dag! Annell

ime said...

Ingrid: jag tror också det blir bra, det gäller bara att vänja sig vid att jobba mer och annorlunda tider!
Kram

ime said...

Znogge: nej det är tufft med tidiga morgnar, men man har inte så mycket val.
Kram

ime said...

Anneli: ja här ser det ut som i Grekland i slutet av sommaren, helt gula gräsmattor. Det blir säkert som du skriver, sommaren kommer och går flera gånger till!
Kram