Thursday, June 28, 2018

Ny klänning

Jag klickade hem en klänning från Ellos på rea, blir så glad när kläder passar, har haft sån tur med allt jag köpt denna säsongen, har knappt behövt skicka tillbaka något alls. En klänning från H&M som jag tyckte mycket om fick dock reklameras, den blev helt trasig i sömmen när den tvättades, synd. Men denna är också fin och passar bra med mina ljusblå sandaler.
När det gäller ledarskap tycker jag det är så bra på detta jobbet, det har ju varit mycket diskussioner om schemat men nu har dom återkommit med att en grupp ska tillsättas efter sommaren som ska titta på förslagen som kommit. På mitt förra jobb hände absolut ingenting vid diskussioner, där var det gladeligen arbetstider som stred mot alla regler. Jag blir så imponerad när man är mån om vad personalen tycker och lyssnar. Precis som det ska vara.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jättefin klänning. Jag gillar både modellen och färgen :)
Du kommer från en arbetsplats utan personalpolitik till en arbetsplats där man månar om sin personal. Inte underligt att du trivs och är glad. Det skulle jag också vara i ditt ställe :D
Kram

ime said...

Tack 😊 då har vi samma smak.
Ja det är fantastiskt med en arbetsplats som månar om sin personal.
Kram

Anneli said...

Åh vilken söt klänning! Grattis till ett toppenköp! Jag såg den klänningen på en annan blogg och tänkte direkt att den såg både fin...och viktigast av allt skön ut.
Ha en fin dag!
Kramen,
Anneli

ime said...

Ja jag blir ofta inspirerad av bloggare, ibland orkar jag inte gå igenom allt man kan hitta på nätet så det är bra när någon tipsar!
Önskar dig också en fin dag!
Kram