Tuesday, April 23, 2019

Dagens tankar

Idag är det ett år sen jag påbörjade utbildningen på nya jobbet. Trivs fortfarande bra även om det är hektiskt emellanåt. Har varit en sån dag idag. Full rulle direkt när jag kom tills jag gick hem.
Hittade förresten en bra text hos Vimmelmamman som jag kopierar rätt av: "Jag är väldigt nöjd med att vara singel. Jag får panik av bara tanken att börja dejta någon. Det känns så oerhört ansträngande och krävande. Jag vill verkligen inte. Och det är skönt när jag valt det själv. Det måste vara väldigt jobbigt om man verkligen vill träffa någon och längtar efter ett förhållande men inte KAN träffa någon, att inget funkar. Så är det inte för mig. Jag är helt ointresserad." Det var verkligen mina tankar. Jag är självständig och vill inte ändra på det. Lever ett bra liv. För det kan man göra även som singel. Autocorrect vill hela tiden ändra det till snigel!?

4 comments:

Znogge said...

Vilka kloka tankar! Det är hög tid att det blir rumsrent att faktiskt trivas med att vara singel och att inte vilja dejta. Situationen är en helt annan om man gärna vill träffa någon men vill man inte det så är det upp till var och en. Nu lever jag ju med Husse men bara tanken att ge mig ut på en dejtingmarknad låter ganska så jobbigt. Men som sagt än en gång, var och ens beslut.

Kram

ime said...

Ja ett tag frågade vänner jämt om jag inte träffat någon. Jag blev så trött på det. Alla kan inte fatta att man kan trivas att leva ensam. Dom har slutat fråga nu 😊
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är precis så jag också känner. Den enda man jag skulle vilja ha kan jag inte få tillbaka och då kvittar det. Ensam är stark, det är så jag känner det nu :D Jag gjorde klart för alla redan när jag blev ensam kvar att det är så jag tänker. Många var tvivlande men nu tror jag att alla har insett att jag visste vad jag ville.
Kram

ime said...

Ja jag förstår dig. Har en fd arbetskamrat som också miste sin man. Hennes kärlek finns kvar trots att han gick bort för flera år sen.
Kram