Thursday, April 04, 2019

Hackig vecka

Är en hackig vecka för min del. Hade ju semester i måndags, på tisdagen fick jag en akuttid hos veterinären, behövde hjälp med Zeldas päls efter magproblem, hon lider när pälsen inte är ren och jag med, för hon luktar inte så gott och hon får ju ont också. Så tacksam att veterinären ställer upp trots att dom egentligen var fullbokade. Lika tacksam att G är snäll och lånar ut sin bil, man får inte köra djur i bilpoolens bilar. Jag fick vara med och hålla Zelda, hon hade fått lugnande och sov lätt. Det är så läskigt, sen får dom en uppvakningsspruta och så vill ju veterinären se att hon vaknar. Glädjen är stor när hon börjar vakna ocn jama, hon börjar bli gammal men jag vill ju ha mina katter så länge det går. Jag fick inte vara ledig på kvällen så jag fick ta mig till jobbet och var inte där förrän 19 på kvällen, kändes konstigt att åka och jobba tre timmar. Igår jobbade jag som vanligt men usch vilken rörig dag. Alternerade mellan att boka resor och jobb med arbetsmiljörådet, massor med mail om detta, fylla i en enkät ihop med andra tjejen från vår avdelning, plötsligt ha en e-utbildning mitt i allt om it-säkerhet. Vi tillhör ju Region Skåne och det är jätteviktigt att man gör rätt, t ex har man rätt att begära ut mina mail enligt offentlighetsprincipen och där får inte finnas personuppgifter bl a. Jag gick hem helt slut igår. Är ledig idag men känner mig trött. Har fått schema nu ända till september och fått reda på min semester. Det blir tidig semester i år, redan efter midsommar och tre veckor framåt. En vecka tidigare än mitt önskemål men det blir nog bra ändå. Jag brukar ha sen semester men ibland kan väntan på ledighet kännas lite lång. Nu ska jag jobba imorgon och hela helgen.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det låter väldigt intensivt och lite hektiskt. Vilken tur att Zelda kunde få hjälp med sin päls. Det är klart att du vill ha dina fina katter kvar så länge det bara är möjligt. De är ju din familj.
Kram

ime said...

Ja exakt, katterna är min familj. Även om Tilda varit lite jobbig nu ett par nätter, ska slicka mig i ansiktet så jag inte kan sova 😊 hon har faktiskt blivit utburen ur mitt sovrum.
Kram

Znogge said...

Det låter väldigt stressigt får jag säga. Skönt i alla fall att Zelda kunde få hjälp med sin päls och att allt gick bra. I år har Husse sen semester för de kör varannan sommar för att det ska bli rättvist. Själv är jag ledig längre vilket gillas!

Kram och ha en fin fredag!

ime said...

Ja det är så skönt när man fått hjälp med katternas päls.
Ja sommartid önskar man att man var lärare 😊
Kram och detsamma till dig