Sunday, April 21, 2019

Känns som sommaren kommit

Igår var jag och E på Naturum här i stan och åt god påskbuffe och vi satt ute på deras stora terrass. Det var väldigt varmt, jag har lite svårt för när det blir så varmt med en gång, har för mycket kläder på mig så jag fick släpa runt på min vårkappa. Vi åkte till mina föräldrars grav och där såg penséerna jag planterade för ett tag sen ledsna ut. Jag öste på rejält med vatten så jag hoppas dom tar sig. Vi skulle egentligen åkt till Bäckaskogs slott sen men jag stannade hemma, hade huvudvärk. Jag känner mig inte riktigt återställd, förkylningen sitter i. Idag hade jag tänkt putsa fönster, jag har inte hunnit innan, men jag tänker lyssna på min kropp och ta det lugnt. Men jag kan känna en stress över att ha en sex dagars jobbvecka framför mig, bara ledig på torsdag och då ska man hinna allt. Men jag borde tagga ner. Tillåta mig att ta det lugnt när jag inte känner mig hundra. Problemet är att jag har svårt för att vara hemma från jobbet om jag inte känner mig jättesjuk. Vi har ju påfrestande arbetspass, jag skulle börjat jättetidigt nu två dagar men har bytt bort det och börjar lite senare för pågatågen är inställda två dagar. Sen jobbar jag till 22 både fredag och söndag, inte mina favoritpass precis. Men bara att ta sig igenom.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är svårt att hänga med i de snabba vädersvängningarna och särskilt om det skiljer mycket mellan morgon och dag. Men det blev säkert skönare när du tog av dig kappan och påskmaten smakade förhoppningsvis bra :)
Trist att förkylningen fortfarande påverkar dig. Jag håller tummarna för att en god nattsömn ska ta bort alla rester av den och att du ska orka med den intensiva vecka som väntar.
Kryakram

ime said...

Ja man kan se alla förslag på klädsel nu, E var värre än mig, hon hade vinterjacka med sig. Samtidigt går en del i shorts och linne.
Ja jag ska försöka ta det lugnt så jag orkar med kommande arbetsvecka. Puh.
Kram

Znogge said...

Vädret förändrades väldigt snabbt under påskveckan och i går hade vi en ljuvlig värme här. Dock har vi ganska så kalla nätter så så fort solen försvinner känner man kylan. Tråkigt att du inte är helt i form men ibland tar det sin lilla tid. Unna dig att koppla av så gott det går så du blir helt frisk igen.

Kram

ime said...

Ja jag ska verkligen försöka ta det lugnt så mina krafter återkommer.
Kram