Monday, April 29, 2019

Tågkrångel

Har inte varit så kul att åka tåg senaste dygnet. Jobbade till 22 igår, mycket att göra de sista timmarna så jag var extra trött när jag gick till tåget. Där möttes jag av beskedet att tåget var inställt. Fick sitta och vänta till nästa avgång. I morse gav jag mig av lite tidigare för att kunna äta frukost på jobbet innan jag började. Då var det tåget försenat för att sen plötsligt ställas in helt och nästa tåg var försenat. Det blev ingen frukost för mig. När jag jobbat klart, trött och hungrig och går till tåget är det försenat hem också!! Gick inte förrän en halvtimme efter utsatt tid. Trött man blir.
Dante är på semester med sina föräldrar i Schweiz, dom lyxlirarna. Jag får bilder, han ser för läcker ut med sina mini blåa Nike-sneakers. Mössa på svaj och världens största leende framför fina byggnader i Zurich. Hur fina byggnaderna än är så är Dante finast!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Fy, vad trist att vara beroende av ett färdsätt där så mycket krånglar. Det är inte mycket att göra åt saken men jag förstår att det tär på både tålamod och ork.
Jag kan se framför mig hur en glad Dante (jag kan inte föreställa mig ansiktsdragen riktigt) hålls upp i förgrunden på bilder från olika platser. Det är klart att ditt hjärta smälter och att han är viktigast :D
Kram

ime said...

Det har fungerat rätt bra med tågen länge men som sagt inte det senaste dygnet. Hoppas det bara var wtt undantag.
Ja lille Dante, han är det finaste som finns!
Kram

znogge said...

Så jobbigt med tågkrånglet och speciellt när man slutar sent. Även om det finns mycket fint att se så är självklart Dante finast! Efterrätterna slår allt :D

Kram och trevlig Valborg!

ime said...

Ja när man är trött och bara vill hem och sova är det inte kul med försenade tåg.
Ja Dante är alltid finast 😍
Kram och detsamma till dig