Tuesday, April 16, 2019

Tisdag

Så oerhört tråkigt med Notre Dame. Paris är en favoritstad för mig. Har varit där två gånger och skulle gärna åka dit igen. Har förlovat mig där en gång i tiden. Det pratas redan om att bygga upp katedralen igen, hoppas det blir så även om det inte kan bli som originalet.
Jag är hemma sjuk, fick gå hem igår. Jag som klarat mig från alla förkylningar omkring mig, inklusive Dantes, fick känna igår hur det bara flög på mig. Ont i hals, ögon, huvud och öra. Allt på en gång. När jag kom hem tänkte jag försöka vila en stund, vaknar fem timmar senare!! Och har ändå sovit hela natten. Ska nu vila en stund efter att ha ätit lite frukost.

4 comments:

Znogge said...

Visst är det tragiskt med Notre Dame som är något av ett monument för Paris och Frankrike. Jag har varit i Paris flera gånger men egentligen är det inte en favoritstad. Även om kyrkan går att bygga upp så blir det inte samma sak men det kan ju bli bra ändå.

Vilken otur att du blivit krasslig. Hoppas att det är snabbt övergående.

Kram och krya på!

ime said...

Tack jag hoppas också vara på benen snart.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det var så overkligt när jag fick höra om branden i Notre Dame. Ett så viktigt monument som betyder otroligt mycket för många. Men samtidigt är jag lättad över att ingen skadades (i alla fall inte vad jag har hört). Jag har bara sett Notre Dame från utsidan. När vi kom dit var det sådana otroliga köer som ingen av oss hade någon lust att stå i. Vi gick och satte oss i en park i stället :)
Trist att du blev förkyld. Hoppas att den blir kortvarig och att du inte blir väldigt dålig.
Kryakramar

ime said...

Ja det kändes overkligt att Notre Dame brann. Människor i hela världen är chockade.
Jag är inte jättesjuk men tillräckligt för att inte orka jobba, får se hur jag känner mig under dagen, om jag orkar gå iväg imorgon.
Kram