Monday, April 08, 2019

Måndagstankar

Har varit ledig idag, hade skön sovmorgon i morse. Så skönt med en dag att inte sätta klockan utan vakna av sig själv. Så blir det inte i veckan, får gå upp vid fyra tre morgnar. Har varit och klippt mig idag och gjort slingor. Ute börjar det grönska allt mer, har sett magnoliaträd som börjat blomma. Hade ett eget magnoliaträd i trädgården när jag bodde i Sölvesborg. Dom som köpte huset av mig sågade ner det. Borde vara straffbart. Skulle bli lite kallare väder i veckan, helgen har varit varm, fast då har jag jobbat. Känner för att ta en tur till Malmö snart, så härligt att gå i en lite större stad och få lite inspiration.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Inte underligt att du gillar de sovmorgnar du får när du ofta måste gå upp väldigt tidigt.
Om magnolian var fin och frisk förstår inte jag heller att de ville ta bort den. Men de kanske hade en bra anledning, kanske inte alls gillar magnolior.
Hoppas du kan ta dig till Malmö snart och njuta av storstadens puls :D
Kram

ime said...

Nej det var inget fel på magnolian, jag blev ledsen när jag hörde att den var borta. Men å andra sidan ska man väl inte lägga sig i vad de som köpt huset gör. Dom äger inte det längre, dom som äger det nu tar hand om huset på ett bättre sätt.
Kram

znogge said...

Så skönt med sovmorgon och inte behöva vara uppe i svinotta.

Hur man kan såga ner en magnolia övergår mitt förstånd men vi är alla olika.

Kram och god måndagskväll!

ime said...

Ja dwt var mycket som var konstigt med dom som köpte huset av mig.
Kram och detsamma till dig