Friday, July 19, 2019

Ledig dag

Är väldigt tacksam att jag är ledig idag, det är tåghaveri. En nedriven kontaktledning och all tågtrafik inställd. Det är så himla tråkigt att inte veta när man kommer att dyka upp på jobbet och inte heller veta när man kommer hem. Hoppas det är ordnat till imorgon när jag ska jobba. Nej nu fick jag tyvärr veta att problemen ska kvarstå hela helgen.
Har bokat tågbiljetter till Stockholm en helg i mitten av augusti 😀 ska bli så skönt att komma iväg på några dagars trevligheter. Bästa staden och bästa lille Dante.

8 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ja, jag läste om tågproblemen och tänkte att det är trist för alla drabbade. Synd att du inte klarar dig från kaoset som blir. Har du någon annan möjlighet att ta dig till jobbet? Det kanske går ersättningsbussar nu när de har haft tid att planera.
Det är inte långt kvar till augusti och snart vandrar du omkring i Stockholm och får även tillfälle att träffa den lilla familjen :D
Kram

ime said...

Ja jag har ju två tåg att välja mellan, Öresundståg och Pågatågen. I akuta skeden ställs allt in sen blir det ersättningsbussar men det kan dröja. Nu verkar det eventuellt som Pågatågen ska gå i helgen, hoppas verkligen.
Ja jag längtar så till Stockholm. För ett år sen var Dante pytteliten, minns första gången jag såg honom och en liten liten fot stack upp ur barnvagnen ❤
Kram

Louise said...

Hej! Trevlig blogg, tittar in då och då :-) Hälsningar Louise

ime said...

Tack ☺ du är välkommen!

Znogge said...

Tåghaverier är inte kul, i alla fall inte när man är beroende av resandet till sitt arbete. Hoppas att det ordnar till sig!

Kram

ime said...

Tre dygn varade det, men nu är det fixat. Hoppas inte det blir fler stora avbrott nu.
Kram

Från Glam till Damm said...

Hej Marie,
Vad jobbigt med ovissheten vad gäller tåget. Och speciellt eftersom det är så du tar dig till jobbet. Finns det ett annat sätt om tåget inte går? Ja, Stockholm är helt underbart. Det är gott för själen att bara få strosa runt där :-)

Kram, Anneli

ime said...

Nej det finns inget annat sätt att komma till jobbet förutom tåg. Men det har hänt att jag tagit taxi, finns ju en resegaranti, om man väntat 20 minuter får man ersättning. Men det tar en månad innan man får taxipengarna tillbaka.
Ja Stockholm är som balsam för själen, jag längtar alltid dit.
Kram