Wednesday, July 17, 2019

Nya arbetsuppgifter

Nu har jag jobbat tre dagar och hjärnan börjar väl fatta att semestern är slut. Men i måndags var det hemskt. Kändes som jag varit ledig i tre månader och inte tre veckor. Vet inte om det är ett tecken på att man kopplat av eller att man börjar bli snurrig!? Det är i alla fall jobbigt när klockan ringer på morgonen efter tre veckors sovmorgnar. Jag blev hastigt och lustigt inslängd på utbildning på kundtjänst. Jag har hela tiden sagt att jag är intresserad av mer kompetens och teamledaren på den avdelningen hade framfört att dom gärna ville lära upp mig. Tanken är att jag ska stötta där när dom har mycket. Jag ska få utbildning nu i tre veckor på dagtid, sen hoppas jag få jobba en del där så att jag kommer in i det. Det är väldigt mycket att lära sig, många nya program. De har ju bara dagtid. Men denna veckan ska jag jobba helg på bokningen och vara ledig på fredag. Ja vi får se hur det går, det är i alla fall positivt att man får lära sig fler saker och få jobba på mer än en avdelning. Dom säger till mig att där kanske blir en ledig tjänst framöver, då får jag väl ta mig en funderare på om jag vill släppa bokningen.

2 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det låter jättespännande att få prova nya arbetsuppgifter. Hoppas att det inte blir mer stress bara. Jag skulle tycka att endast arbete dagtid vore bra men det finns ju fördelar med skiftjobb också. Jag förstår att du har många funderingar samtidigt som det är mycket nytt att tänka på. Hur det än blir så önskar jag dig lycka till :D
Kram

ime said...

Tack ☺ nej det är mindre stress där jag får utbildning nu. Jag ska inte gå händelserna i förväg, ska börja med att försöka lära mig sen får vi se vad det blir av det.
Kram