Monday, July 08, 2019

Världens sötaste 1-åring

Igår firades Dante, han fyllde 1 år, världens finaste lilla 1-åring är han. En liten blond kalufs och dom allra blåaste ögon har han . Söt som socker, helt enkelt underbar. Han fick såklart massor av presenter, han tyckte det var jätteroligt med kartonger och snören och sen när han upptäckte att det fanns någonting i kartongerna också fanns det ingen hejd på överraskningen. Alltså att se hans minspel och höra hans roliga ljud var underbart. Han fick bl a en fin liten gunghäst som såg antik ut, som han kan ha i fönstret på sitt rum, då härmade han hur en kossa låter, det är ju inte lätt att se skillnad på en ko och häst. Haha. När vi alla sjöng ja må han leva såg han lite förskräckt ut.
Idag tog jag en liten tur till Sölvesborg, fikade på Ritz, köpte ljus och en liten pionbukett. Brukar alltid bli ljus och blommor som jag har med mig hem. Vädret var soligt och jag fikade ute, men nu när jag kommit hem kom det nyss ett riktigt åskoväder. Nu har jag min sista semestervecka, vädret ska förhoppningsvis stabiliseras i veckan.

6 comments:

Znogge said...

Så mysigt att få fira Dante! Tänk att tiden har gått så fort. Mysigt med presenter men i den åldern kan papper och snöre vara minst lika roliga att leka med ;-I

Pioner är en av mina favoritblommor så där gjorde du ett bra köp. Jag har försökt att odla dem här men tyvärr trivs de inte alls vilket är synd.

Kram och ha en fin kväll!

ime said...

Ja den allra mysigaste 1 års-födelsedagen var det ❤ och han gillade att stå i centrum 😀
Pioner är underbara, köpte en bukett för några veckor sen men det var ingen doft från dom, kände mig nästan lite lurad.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Den allra första födelsedagen är oftast en av de bästa. Ettåringen får leka med snören och papper och får massor av uppmärksamhet. Vilken bonus att det fanns något mer spännande bland papper och snören :D Härligt att du kunde vara med om det tillfället :D
Kram

ime said...

Ja ☺ det stämmer, första födelsedagen finns inga förväntningar. Ja jag är jätteglad att jag kunde vara med. Första barnbarnets första födelsedag.
Kram

Eva i Dalarna said...

Första barnbarnets första födelsedag; så härligt. Jag minns när mitt första barnbarn hade sin ettårsdag, en fantastisk dag! Nu har hon hunnit bli 10 år och det har kommit 5 barnbarn till! Bästa i livet!
Ha det så gott din sista semestervecka!

ime said...

Åh vilken glädje med sex barnbarn!!
Tack, ska verkligen njuta sista veckan!