Saturday, July 27, 2019

Varm vecka

Nu när man jobbat två veckor känns det som en evighet sen man hade semester. Vilken tur då att jag ska ha fyra dagars ledigt om tre veckor och åka till Stockholm och efter det jobbar jag en vecka och sen har jag en veckas semester till. Har varit på kundtjänst nu två veckor, det är mycket att sätta sig in i och det är mycket jag måste fråga om hela tiden. Hoppas denna veckan som är kvar gör att jag blir lite säkrare, men det kommer att dröja innan jag kan jobba helt självständigt.
I torsdags kom E ooch mötte mig vid tåget, vi gick ut och åt, jag drack ett glas rosé, sen köpte jag med mig italiensk citronglass och så satt vi på min balkong och åt det i hettan. Det har varit varmt och skönt i veckan.
Idag har jag haft bil, har fyllt på kylskåpet, varit och vattnat vid graven, hann med ett besök på handelsträdgården och köpte två orkidéer. Nu ska jag ta lite kaffe på balkongen!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det måste få ta tid att sätta sig in i helt nya arbetsuppgifter. Om det verkar rörigt nu så blir det nog snart annorlunda. Plötsligt klarnar det mesta och du kommer att märka att mer än du tror har fastnat hos dig :D
Kram

ime said...

Ja det är sant, det är jag som är lite otålig och vill kunna jobba självständigt med en gång. Tålamod är inte min starka sida.
Kram

znogge said...

Det tar tid att sätta sig in i nya arbetsuppgifter och ingen kan förvänta sig att man kan det direkt. Men visst, det känns roligare att jobba självständigt tycker jag. Tyvärr hinner man inte arbeta speciellt länge förrän semestern känns som ett minne blott.

Kram och ha en fin lördagskväll!

ime said...

Ja jag gillar att jobba självständigt och inte behöva fråga om en massa saker. Men där är jag inte än.
Kram och detsamma till dig