Friday, January 10, 2020

Ledig dag

Idag har jag varit ledig men haft en massa saker jag skulle hinna med. Började med att klippa mig, hon är så trevlig min frisör, det blev en bra pratstund. Sen hade jag bil ett par timmar. Åkte till Blomsterlandet, de hade 50% på alla gröna växter och just nu har många av mina växter deppat ihop så det passade bra. Köpte två små gröna växter, en orkidé och ett fång orangea tulpaner. Sen handlade jag på Maxi, har gjort en del andra ärenden på stan och avslutade med att fixa naglarna. Hämtade ut migränmedicin också. Nu har jag tagit en kopp kaffe, ska fixa mat att ta med i helgen när jag jobbar. Blir till att kolla på På spåret ikväll, det brukar vara bra. Sen blir det jobb i helgen. Men det är det här med återhämtning, bara en dag ledig på hela veckan och då hinner man inte allt och man hinner framför allt inte att bara ta det lugnt och låta tankarna vandra och koppla av.

7 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du har, precis som många gånger, hunnit med massor på din lediga dag. En del ärenden är så klart roliga men så mycket återhämtning blir det nog inte, precis som du skriver. Det verkar rulla på i samma banor som förut men kanske har du lyckats låta bli att ta på dig övertid. Det kan inte vara lätt att säga nej när man är en lojal medarbetare men jag hoppas att du klarar det.
Kram

ime said...

Ja jag ska i alla fall inte jobba lika lång övertid som tidigare, om det skulle bli aktuellt. Eller helst ingen alls. När jag har beredskap får jag vara beredd, annars får jag avsäga mig beredskapen.
Kram

Znogge said...

Har man bara en ledig dag en vecka så blir det en omöjlig ekvation att både fixa det som behövs och samtidigt koppla av. Du var i alla fall väldigt effektiv och fick uträtta många saker vilket bara det faktiskt kan ge en avstressande effekt.

Nu hoppas jag att arbetshelgen blir lugn.

Kram

ime said...

Ja det är en omöjlig ekvation och städa hann jag inte alls med.
Kram

znogge said...

Städningen springer inte ifrån dig, det lovar jag ;-)

Kram

ime said...

Haha 😄 nej det tror inte jag heller.
Kram

THE ONLY TRUE HACKER IN THE WORLD ® said...
This comment has been removed by a blog administrator.