Wednesday, January 15, 2020

Lite ljusning

Ledig idag. Börjar känna en liten ljusning om mitt mående, är fortfarande lite förkyld men huvudvärken har släppt lite. Men väldigt trött. Jag kan sova 12 timmar om jag inte ställer klockan. Idag ska jag inte göra något speciellt mer än tvätta och städa. Har tagit semester en helg i februari, visste inte att jag hade jobbhelg när vi bokade biljetter till Danny Saucedo-showen, med två fridagar får jag hela fem dagars ledigt. Det är lite galet när man bara längtar efter ledighet men så är det nu. Den här känslan måste vara ett resultat av en alldeles för jobbig höst.
Kollade på Husdrömmar på play igår. Huset i Vinslöv åker jag ju förbi med tåget. Det var inte riktigt samma känsla som det brukar vara när man ser det programmet. Gillade inte riktigt tjejens attityd. Tyckte inte hennes sätt att prata om sin man var sjysst. Sen var det ju fantastiskt att se Gert Wingårds och hans frus bygge. Vilken omgivning! Men när man såg hur dom inrett inuti.... arkitekter har sin egen stil verkligen. Jag gillade inte faluröda väggar och tak inuti. Ja smaken är olika.

5 comments:

znogge said...

Det tyder definitivt på en på tok för jobbig höst. Extra skönt då att du har lite ledighet att se fram emot.

Jag såg inte programmet i går för jag hann helt enkelt inte.

Kram och ha en fin ledig dag!

ime said...

Ja nu känns det som allt bara är en transportsträcka till ledighet.
Programmet gick i måndags men det går att se på SvTplay.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag tror att stressen har förlängt din förkylningsperiod och kanske gjort den värre. Som du skriver kan det inte vara meningen att man bara ska längta efter ledigheter. Även om du i grunden trivs med ditt jobb så är det en hel del som kan förstöra den känslan. Skönt att du i alla fall ha några lediga dagar att längta efter.
Jag såg det programmet och jag störde mig också en del på hennes attityd och sätt att prata om sin man. Men å andra sidan vet vi inte hur det var när inte kameran var igång. Lite irritation märktes från hans sida gentemot henne vid något tillfälle och det kändes bra :D
Kram

ime said...

Ja kanske är det så att stressen förlängt förkylningen, nu är jag inne på min tredje vecka även om det känns lite bättre.
Ja jag tyckte hon hängde ut sin man på ett mindre trevligt sätt, jag hade aldrig velat göra så inför tv-kameran. Som att hon var stolt över att hon körde över honom. Och visst märkte man en irritation från hans sida.
Kram

THE ONLY TRUE HACKER IN THE WORLD ® said...
This comment has been removed by a blog administrator.