Tuesday, April 25, 2023

Hudvård


 Jag har ett stort intresse i hudvård och gillar att testa nya produkter och så har jag såklart favoriter jag återvänder till. Jag hittade dock en nyhet för mig, en japansk essens med pärlkornsextrakt, en stor flaska för 109 riksdaler, ett riktigt kap enligt recensioner jag läst. En essens använder man innan serum. Ska bli spännande att testa den. Jag fick också en inbjudan till en beauty-gala på Berns den 30 maj, tyvärr kan jag inte gå, jag åker upp den 1 juni. Tänk vad mycket roligt man kunde göra om man bodde i Stockholm.

Igår var jag och lagade en visdomstand och så hade fyllningen i tanden jämte knäckts. Usch, inget roligt. Där försvann skattepengarna. Dom hade jag hellre haft till något annat.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Grattis till ett fynd som jag hoppas att du ska bli riktigt nöjd med :D Men att skattepengarna ska gå till tandvård var ju synd. Samtidigt var det ju bra att du fick de pengarna nu när de behövs. Tandvård borde ingå i högkostnadsskyddet för sjukvård men det lär nog dröja innan det blir så...tyvärr.
Kram

ime said...

Ja recension får komma när jag testat essensen!
Ja det är ett önsketänkande att tandvård skulle ingå i högkostnadsskyddet. Det är ju löjligt lite bidrag man får vid tandvård. Man måste ju laga tänderna, jag har tack och lov nästan aldrig hål, men nu är ju fyllningarna gamla och går sönder.
Kram

Znogge said...

Grattis till fyndet som jag hoppas du ska bli nöjd med. Jag tycker det är ren djungeln att hitta rätt bland hudvårdsprodukter så det finns nog risk för att jag väljer helt fel. Surt däremot med tänderna. Tandvård borde inte i högkostnadsskyddet för som det är nu håller tandvården på att bli en rejäl klassfråga vilket är illa.
Visst händer det betydligt mer i Stockholm, det går det inte att komma ifrån, så synd att du inte kan åka upp. Även Malmö har ett ganska så stort utbud men vi har kommit av oss lite sedan pandemin.

Önskar en god kväll nu!

Kram

ime said...

Det finns så mycket hudvård att välja på, men i vår ålder blir det kanske mest anti age-produkter.
Ja det är illa att tandvård är en klassfråga.
Jo men visst händer det saker i Malmö också, konserter och musikaler. Sen har vi ju närheten till Köpenhamn också!
Kram