Saturday, April 01, 2023

Äntligen sol



 Idag äntligen skiner solen, det är inte jättevarmt (kanske om man sitter i lä) men SOLEN åh vad underbart. Jag har haft fullt upp, började med att fixa naglarna som blev blodröda. Tog en lunch på stan, sen hade jag bil i två timmar. Åkte till Blomsterlandet och köpte vårblommor, penséer och påskliljor som jag planterade på min föräldragrav. Allt gick snabbare än planerat så när jag åkte tillbaka till stan kom jag på att jag kunde svänga inom Kuddar och knoppar, det mysiga stället jag och E var på förra våren. Dom säljer blommor, inredning, kläder med mera. Där hittade jag en fin kruka penséer som var helt olika i färgen och några var liksom dubbla och veckade, dom doftar också, har aldrig sett den sorten innan, köpte en krukväxt som var från Nya Zeeland också. En fin scarves hittade jag med, har en ny vårkavaj i rosa som den blir fin till. Sen hem och lämna bilen, hade några ärenden på stan, bland annat en Clinique foundation på Kicks till 30% rabatt inhandlades. Skön start på denna helgen och det bästa av allt, nästa helg är det påsk och 5 dagars ledighet.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det är inte ofta vi har mer sol än ni har längre söderut men nu har vi haft ett otroligt fint vårvinterväder i drygt en vecka och det blir minst en dag till. Visserligen med riktigt kalla morgnar och minusgrader hela dagarna men på min balkong har det vårit sååå skönt :D
Vilken rolig dag då du var riktigt effektiv och ändå hann njuta och göra fynd. Både din fina scarves och krukorna med penseer i olika färger ger riktig vårstämning. Skönt att du har en längre ledighet att se fram emot nästa vecka :D
Kram

ime said...

Vädret här nere har varit riktigt deprimerande, vissa dagar har det ösregnat precis hela dagen. Det är så härligt när våren kommer lite smygandes med ljumma temperaturer. Jag har lite svårt för om det plötsligt smäller till med höga temperaturer, synd om man missar den fina övergången. Förra året i mars var det dagar då man kunde sitta på uteserveringar, men i år har det varit för kallt och regnigt.
Ja jag ser väldigt mycket fram emot längre ledighet och hoppas på fint påskväder!
Kram

Znogge said...

Visst är det härligt att solen hittat oss igen även om det förvisso är ganska så kallt. Vilken bra dag det blev och mycket hann du med. Så fin scarf och så fina blomsterarrangemang! Jag måste också komma till skott med det dessutom så får det bli kyrkogården nu i veckan.

Önskar en fin söndag nu!

Kram

ime said...

Jag trodde ju att alla utom jag gjort fint på gravarna men det var inte så, vattnet var inte ens påsatt, beror väl på att det varit en kall vår hittills. Jag vill ju att där ska vara fint till påsk, väntar jag till påskhelgen kanske det är sämre väder. Deasutom ville jag ju göra fint på min balkong också.
Kram och detsamma till dig!