Saturday, April 29, 2023

Lördag




 

Idag har jag och E varit ute på landet och upplevt naturen när den är som allra vackrast. Vi åkte till Harastorp där det fina italieninspirerade "slottet" ligger och där man kan äta. Vi lunchade där och satt ute, så härligt. Det här är ju nära där vi växte upp, vi cyklade där som små på somrarna när vi skulle till ett friluftsbad. Sen körde vi vidare till Kuddar och knoppar, det lilla fina stället där de säljer blommor, inredning, kläder med mera. Jag köpte en fin kruka med en plättar i luften-blomma. Vi körde sen om vår lilla hemby och stannade på kyrkogården så jag kunde vattna på min föräldragrav. Så härligt väder idag, jag hade min linnejacka på mig och hittade en sån fin blombrosch på Kuddar och knoppar.

4 comments:

znogge said...

Vilken härlig dag det blev och precis som en ledig vårdag ska vara! En trevlig utflykt i fin miljö är aldrig fel. Att kunna sitta ute och fika är ju bara så mysigt. Det kunde vi också göra vilket var väldigt skönt.
Så fin bild på dig och så bra broschen passar till jackan!

Önskar en fin lördagskväll nu!

Kram

ime said...

Ja verkligen en underbar vårdag. Så skönt att äntligen kunna sitta ute.
Jag tyckte broschen var fin, funderar på om det är lite tantvarning med brosch 😊
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Vad härligt och mysigt det låter med er dag och alla ställen ni besökte. Underbart med vitsippor. Det är verkligen vår när de dyker upp :D
Fin bild på dig med din nya vårbrosch :D
Kram

ime said...

Ja nu är det så vackert i naturen att man har svårt att se sig mätt. Vitsipporna är underbara.
Tack 😊 tyckte broschen passade fint.
Kram