Friday, December 20, 2013

Jag och S åkte till Sölvesborg, fikade på Ritz och gick lite på stan innan vi åkte till min frisör. Handlade lite blommor sen, tulpaner med videkissar och blåbärsris som vi åkte och gav min moster, en julblomma med hyacint bland annat till min lilla mamma och en amaryllis till mig själv. Mamma känns svag, ledsamt att se och jag blir lite ledsen av att se henne så här, hon har försämrats.
Vi gick lite på stan ikväll jag och S efter att ha ätit. Vädret är ju lite trist och jag kan verkligen inte fatta att det är julafton om några dagar, har inga julkänslor alls och kom plötsligt på att vi var tvungna att sätta upp julgranen ikväll, jag är ju hemma så sent resten av dagarna innan julafton, kände inte för så mycket julpynt men det blev gran i alla fall (min lilla plastgran) och lite änglar och ljus, det får räcka i år. Vi var förresten och handlade mat också. Tror jag kommit ihåg vad som behöver göras innan jul och skulle jag inte göra det, so what. Är lite smådeppig ikväll.

2 comments:

Anonymous said...

Jag önskar dig en God Jul ändå!
Här i Göteborg är det inte heller någon julstämning, bara regnigt och lerigt! Men jag är i alla fall glad att det inte är halt:)
God Jul och försök få lite ledigt efter allt jobb!
Marie

ime said...

God Jul till dig också! Håller med om halkan, jag vill inte heller ha den!!