Monday, December 09, 2013

Men vilken tur att jag blev sjuk just de här dagarna... om man nu ska vara lite cynisk. Jag är ju ledig idag och imorgon och sen hoppas jag hålla mig frisk resten av året (eller livet t o m) för sen har jag knappt något ledigt alls. Är ledig söndag kommande helg men då ska jag hjälpa S att städa ur hennes lägenhet som hon lämnar. Sen är jag ledig enbart EN dag innan jul, nämligen fredagen veckan efter, då ska jag klippa mig och försöka handla all julmat.
Känner mig lite piggare idag och tror nog jag ska vara helt ok tills det är dags att jobba igen. Ringde till ett varuhus idag som jag var och lämnade mitt cv på i slutet av sommaren, chefen där tyckte det var jättebra att jag hörde av mig och berättade att jag var tillgänglig, dom har visserligen också fått neddragna timmar men allt kan ändras. Det här med att åka runt och lämna över cv får jag ta efter jul, nu hinner jag inte.

4 comments:

Åsa said...

Hej hopp :)
Åh jobbigt att du är sjuk :( hoppas du kryar på dig snart :)

Tänkte, har du provat receptionistjobb? Skönt på det sättet att du jobbar 8-17, 8-16 och slipper helger, får klämdagar på köpet osv :)
Kan vara en idé
Stor kram på dig!

Kanske du kan kolla på dina inställningar när man kommenterar, det är inte svårt, men trist att jag bara kommer till min gamla blogg när jag ska svara :D
Å sen är det så jobbigt att behöva skriva lösenord varje gång jag ska kommentera.
Kolla under inställningar/säkerhet något sånt :)
Stor kram!

ime said...

Hej
Tack, börjar känna mig bättre nu!
Jo jag har även sökt receptionsjobb men det är oftast studenter dom efterfrågar. Önskar jag bodde i en storstad istället, finns mycket mer jobb att välja på.
Men jag trodde jag hade ändrat inställningarna för kommentarer, jag kan ju t o m ta emot anonyma kommentarer, får titta på det igen!
Kramkram

Åsa said...

bah, studenter ;-) de ska ha kvinns med erfarenhet säger jag :)
Puss å kram på dig!

ime said...

haha :) alldeles rätt!
Kram