Wednesday, April 30, 2014

Seg dag

Har inte sett någon eld, jo en liten stackars brasa såg jag faktiskt från tåget. Däremot har det ju varit otroligt mycket folk i Lund, ca 30 000 firar i Stadsparken och det märktes när jag skulle åka hem, makalöst trångt och stökigt. Men det var gott om poliser och säkerhetsfolk vid tågen och det var bra, överförfriskade ungdomar i närheten av tåg känns inte bra.
För övrigt har det varit en väldigt seg dag. Vaknade i natt vid 3-tiden och sov inte mycket efter det, så jag har varit jättetrött. Har fått nån vagel i ögat också, har jätteont och ögonlocket är ungefär dubbelt så stort som vanligt. Usch vad jag gnäller. Förresten läste jag en artikel i Metro om människor som pendlar, det är vanligare att dom människorna skiljer sig, det är ju inget jag behöver fundera över men där var beskrivet hur en killes dag såg ut med pendling och det var ingen skillnad mot min, han gick upp halv fem på morgnarna och cyklade till ett tåg, bytte sedan tåg en gång och slutligen till buss och på kvällarna var han hemma vid sju, ungefär så ser ju mina dagar också ut.

2 comments:

Marlene (Fd Ensamma Mamman) said...

Min sambo och jag har jobbat tillsammans de senaste 7 åren och ska nu ändra på det. Vi får väl se om det blir så stor skillnad i vår relation när han går till jobbet varje dag och jag är kvar hemma.

ime said...

Ja jag har läst det i din blogg och det är modigt av dig att sluta jobba! Men jag förstår dig när du berättar och önskar dig all lycka!