Saturday, December 27, 2014

Årshoroskop

Här kommer mitt årshoroskop, lite intressant att läsa:

Skorpionen 24/10-22/11

Skorpionen kan ha känt sig lite mindre sexig och passionerad än vanligt de senaste två åren. Anledningen är varken att du håller på att tappa livsgnistan helt och hållet eller att dina glada dagar är förbi. Nej, istället är det Saturnus som lagt sordin på din tillvaro. Sedan hösten 2012 kanske du har känt dig mer allvarligt lagd. Dina vänner kan ha noterat att din i normala fall så starka intensitet avtagit en aning och att du hängett mer åt grubbleri och allvarligt arbete än att festa loss, flirta och fira livet. Din arbetsgivare är troligen hur nöjd som helst för när en Skorpion sätter igång och samarbetar med Saturnus blir resultatet en person som verkligen gräver sig ned till minsta detalj i arbetet och utför det med total dedikation. Från och med den 23 december 2014 släpper Saturnus sitt grepp om dig och livet kan bli roligare, passionen flöda och spänningen komma tillbaka. Saturnus kommer att göra ett litet återbesök under 2015 men det kommer vara som en ljuv bris jämför med de gångna två åren.

Saturnus alltså i tid till julafton att börja arbeta med din ekonomi. Att inte slösa i onödan och att se till att strukturera upp dig under de kommande två åren kan göra underverk för värdet av din inkomst och dina tillgångar. Saturnus har en förkärlek för att rensa ut så kanske gör du dig av med lösöre eller andra tillgångar under åren 2015-2017. Saturnus arbetar via press. Du kommer få utmaningar men skärper du till dig, belönar han dig rikligen. Det är faktiskt precis som om du just blivit en deltagare i programmet Lyxfällan. Bort med onödigheter och skapa struktur och du kan styra upp en ekonomi som gett dig ont i magen på nätterna.

Jupiter, den store turplaneten, befinner sig sedan juli 2014 i ditt karriärhus. Detta är synnerligen goda nyheter för både din status och ditt rykte i din bransch men också för din ekonomi. Även om Saturnus kommer mana till ordning och reda vad gäller dina pengar så tyder Jupiters vistelse i ditt karriärhus på att du kan komma att få bättre betalt för ditt arbete. Ditt rykte har förbättrats, fler har hört talas om vad du kan och som resultat kan du ta mer betalt för dina tjänster. När Jupiter befinner sig i ditt karriärhus till och med augusti 2015 kan också VIP-folk komma in i ditt liv för att hjälpa dig komma vidare i ditt arbete. Det är nästan som om verkliga skyddsänglar träder fram och öppnar dörrar för dig. Allt ditt hårda slit har noterats av folk i högre positioner och nu får du lön för mödan.

Från och med den 11 augusti kommer Jupiter flytta vidare till ditt nätverkande, elfte hus. Under ett helt år framöver, till och med september 2016, kommer du att ha det fullt upp vad det gäller att träffa nya bekantskaper, skapa kontakter och engagera dig i föreningsliv och organisationer. De du känner är dina dörröppnare till dina drömmar. Eftersom Jupiter är din pengaplanet tyder denna transit på att pengar kommer till dig när du slår dig samman med andra, använder högteknologiska produkter såsom nätet, podcast och smartphones och att du när du ger till andra har mycket att vinna själv. Kodorden för din ekonomi från och med augusti 2015 är internet, onlinebusiness och innovativt tänkande.

Venus är din kärleksplanet och under 2015 kommer hon att ta sig en tupplur under perioden 25 juli- 6 september. Detta tyder på en viktig period av reflektion över hur din relation är och hur du vill att den ska vara. När september kommer är det möjligt att du startar på nytt, antingen ensam eller att du omarbetar relationen med din partner. Likaså kan en kärlek från förr komma tillbaka till dig under sommaren. Du får en chans att se om det är någon du vill ha tillbaka in i ditt liv eller om du bara behöver få gå igenom det hela mentalt för att sedan helt kunna släppa det och gå vidare in i framtiden.

No comments: