Saturday, July 25, 2015

Helt hysteriskt

Det har varit helt hysteriskt på jobbet idag, det är ju halva reapriset så det blir ju väldigt billigt. Men det blir sån otrolig röra, man hinner inte hålla snyggt. Kändes inte riktigt ok idag, min arbetskamrat stod säkert en halvtimme och pratade med en hon kände. Det var otroligt mycket att göra, jättemycket folk och då kan man helt enkelt inte göra så. Jag är ju inte den som säger till, jag tycker man borde fatta sånt själv. Jag funderar på om jag ska satsa på ett jobb måndag-fredag eller vara ledig en dag i veckan och alla helger. Det är skönt att vara ledig helger, man kommer inte ifrån det. Jag jobbar ju extremt mycket helger, tre i rad nu. Jag är trött, som jag skrivit innan, det har varit extremt jobbiga veckor. Det har tagit all energi ur mig och nu när det dessutom blivit struligt på jobbet känner jag att min gräns är nådd. Hur länge orkar man hålla på så här? Det är femte sommaren på rad jag jobbar utan nämnvärd semester. Och all oro med hur allt ska gå.

4 comments:

Anonymous said...

Nu blev jag arg för din skull :) Tycker egentligen du borde sagt till! Men om hon inte fattar att man inte gör sådant så kanske det inte hade funkat ändå! Det verkar ju inte som du har så bra chef, annars skulle denna kunna ta i det tycker jag !
Du ska inte behöva stå ut med sådant!
Marie

ime said...

Nu var det bara jag och den här tjejen som jobbade. Det är så svårt att veta hur man ska agera. Man kanske kan skylla på ungdomligt oförstånd när det gäller den tjejen.

Anonymous said...

Då kanske du ska prat med henne i alla fall? På ett snällt sätt :)
Själv är jag sådan att jag går ganska länge och är irriterad (men mesig)och plötsligt så trillar jag över på andra sidan och blir asf-d! Inte bra för någon! Tur att jag har lättare med min familj. Där kan jag ta upp saker utan att behöva gå så länge och bli arg!
Marie

ime said...

Ja händer det igen måste jag ju säga till. Nej det är verkligen inte bra att vänta tills man blir asförb... :)