Friday, March 01, 2019

Ledig fredag

Ledig idag, därför bestämde jag mig för att ta tåget till Sölvesborg, min gamla hemstad. Fikade, som brukligt, på Ritz. Var där lite efter 11 och det var nästan fullsatt. Ett väldigt populärt ställe. Gick sen lite i solen, köpte några ljus och en pelargon. Träffade en f d granne som jag umgåtts med privat, hennes dotter var med som är lika gammal som min S. Så länge sen jag såg henne, hon bor i Norge sen 4 år tillbaka. M, min granne, skilde också sig men bor nu med ny man i hus igen. Jag var även inne i den fantastiska butiken Smaralda, där är så mycket fint men det är dyra märken, bl a Busnel som har enormt fina koftor och tröjor, men det är för höga priser för mig. Men man kan gå och njuta av allt vackert.
I eftermiddag har jag klippt mig. Nu blir det jobb både lördag och söndag.

4 comments:

Znogge said...

Vilken bra och trevlig ledig dag du fick! Så goda och fina bakverk där i disken. Nu hoppas jag att du får två bra arbetsdagar och att det inte blir alltför stressigt.

Kram

ime said...

Ja den med hallon och passion (den rosa) brukar jag unna mig!
Våra helger brukar vara rätt lugna på jobbet.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det är så roligt att läsa om de trevliga utflykter du gör ibland när du är ledig. Det låter så mysigt när du berättar om din dag i Sölvesborg. Små fina butiker och goda bakverk och sedan kul möten. Vilken härlig dag :D
Kram

ime said...

Ja Sölvesborg är en liten pärla och jag trivdes så bra där i mitt mysiga hus. Känner en längtan tillbaka ibland och då är det så bra att kunna åka tillbaka. T o m dottern har tagit med sambon från Stockholm och gått på Ritz och även visat vårt gamla hus.
Kram