Saturday, March 23, 2019

Lördag och starkt kaffe

Idag gick jag upp kl 4, jag måste ju lägga mig tidigt för att orka en sån här dag så jag missade Let's dance igår, men det gör inget. Nu börjar jag inte jobba förrän halv 2 imorgon, så jag kan sova ut imorgon. Jag brukar göra starkt kaffe när jag kommer hem efter ett sånt här pass så jag orkar hålla mig vaken. Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar, måndag, tisdag och torsdag, sen åker jag och hälsar på Dante. Han har utvecklats jättemycket på de här två månaderna sen jag var där sist. Då hade han precis börjat sitta, nu går han några vingliga steg. Igår skypade vi, han tittade konstigt på mig och man kunde se hur han funderade på vem den märkliga figuren var som satt och sa hans namn!?
Det är 10 grader ute men lite kyliga vindar. Jag hoppas hinna plantera och göra fint på mina föräldrars grav i veckan.

6 comments:

Znogge said...

Så härligt med en tur till huvudstaden och Dante. Förstår mer än väl att du längtar <3

Kram och god söndag!

ime said...

Ja det ska bli så mysigt!
Kram och detsamma till dig

Eva i Dalarna said...

Skype är toppenbra, jag gör det med mina barnbarn. Det gör att de inte blir så blyga sen när man träffas på riktigt. Så det tycker jag du ska köra på med så ofta det går!

ime said...

Ja det är toppen! Tror Dante bara behöver bli lite större innan han uppskattar det.

ibod11 - Ingrid said...

Men oj! Är det så lång tid sedan han kom till världen? Det känns som om du skrev om det alldeles nyss :) Kul att du kan träffa honom igen men jag förstår att det känns som lång tid mellan gångerna. Så småningom kan ni ha mycket kontakt via Skype men det blir ju aldrig riktigt samma sak som att träffas.
Kram

ime said...

Ja tänk tiden går.... sen händer det otroligt mycket det första året.
Ja jag längtar lite efter att Dante vet vem mormor är 😀
Kram