Sunday, March 10, 2019

Solig promenad

Gick en härlig promenad, det är soligt, men lite blåsigt, inte särskilt varmt men skönt att komma ut. Gick först lite i stan, skulle behöva en ny väska till våren men hittar inget jag fastnar för. Sen gick jag en runda i vår stadspark. Igår när jag gjorde några ärenden på stan hörde jag plötsligt någon som ropade mitt namn. Tog någon sekund innan det klickade i min hjärna, det var en gammal klasskompis från grundskolan som jag nog inte sett sen vi slutade nian, herregud. Vi är kompisar på fb, annars hade vi väl aldrig känt igen varandra. Hon var nere och hälsade på sin mamma. Min klasskompis bor annars i Stockholm. Hon är sjuksköterska och har disputerat i ett ämne som rör hjärtvård. Spännande.
Nu blir det några jobbiga morgnar i veckan då klockan ringer vid fyratiden. Länge sen jag hade såna pass, bara att ta sig igenom. Jag har förresten tagit en extra semesterdag i samband med Stockholmsbesöket så det blir fyra dagars ledigt där.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det kan vara lite svårt att veta hur man ska klä sig den här tiden när solen skiner men vindarna är kalla. Det brukar ändå vara skönt att komma ut lite.
Jättekul att du sprang ihop med din gamla kompis och att ni kände igen varandra. Ibland kan man faktiskt dra nytta av fb :)
Kram

ime said...

Ja det är en svår tid nu att veta vad man ska ha på sig.
Utan Facebook hade vi nog inte känt igen varandra och jag hade inte heller haft en aning om vad hon sysslat med idag. Så ibland är det bra med fb 😊
Kram

Znogge said...

Så skönt med fyra dagars ledighet i samband med Stockholmsbesöket!

Kul att springa på en gammal bekant så :D

Kram

ime said...

Ja det var väldigt roligt att träffa på en gammal klasskamrat!
Kram