Wednesday, March 13, 2019

Onsdag

Vi har haft några jättetuffa dagar på jobbet, väldigt mycket att göra och många sjuka. Man går hem utmattad. Vi hade lite möten inplanerade idag efter enkät om arbetsmiljön bland annat, lite talande är att mötena bara kunde vara en kort stund för att vi inte hann... så vi hann inte diskutera särskilt mycket. Ja nu är det bara två dagar kvar på denna veckan innan ledig helg.
Igår såg jag programmet Husdrömmar på play, huset denna veckan var inte riktigt i min smak men kul att se förvandlingen. Däremot var ett inslag riktigt roligt att se om en man som hade djur av alla slag, hundar, katter, gris, höns och jättesöta alpackor. Han sa att för varje djur som kom så höjdes stämningen. Precis så är det, djur höjer stämningen bara genom att finnas till. Idag hämtade jag hem en kartong med en grej jag beställt, Zelda sitter nu i lådan och ser så nöjd ut. Tilda vill också provsitta men så fort hon visar en tendens att vilja hoppa i så viftar Zelda med tassarna i luften så Tilda får ge sig. Det ser extremt roligt ut.

6 comments:

Znogge said...

Det låter onekligen som att ni har lite väl mycket att göra just nu. Att många i personalen är sjuka påverkar naturligtvis i negativ riktning för er som håller er på benen. Hoppas att det är full bemanning snart igen men jag förstår att du ser fram emot helgen. Vem gör inte det förresten?

Hoppas att Tilda får hans att testa hon med!

Kram och god kväll

ime said...

Ja alla människor ser fram emot helg ☺
Det dröjer nog innan Tilda får chans att testa lådan, nu har Zelda nämligen somnat i den!
Kram

Från Glam till Damm said...

Hej,
Det låter som på många arbetsplatser...samma hos oss, vi känner att vi knappt har tid att prata med varandra ibland. Man får se till att ta hand om sig själv i det hela. Jamen snart är det helg igen!
Kramen, Anneli

ibod11 - Ingrid said...

Det verkar som om det ofta är likadant och att ni har alldeles för mycket att göra. Det är självklart svårt att planera men kanske alla sjukskrivningar säger något om att allt inte är så perfekt. Jag hoppas i alla fall att du fortfarande trivs bra. Själva jobbet verkar kul.
Stackars Tilda. Men om hon har lite tålamod så blir det säkert hennes tur också. Det är bra att hon ger med sig och att det inte blir bråk.
Kram

ime said...

Anneli: ja det är tyvärr vanligt att vara för stressande miljö på jobbet, vi har nästan aldrig tid att prata med varandra. Gäller att försöka koppla av när man är ledig, önskar nästan jag hade hund så jag kom ut mer.
Kram

ime said...

Ingrid: ja jag trivs bra på jobbet även om dom tuffa passen när vi har så mycket att göra sliter på en.
Jag satte Tilda i lådan idag när den var tom men då var hon inte särskilt intresserad 😀 verkar som den lockar mest när den är upptagen!
Kram