Monday, May 13, 2019

Gnäll

Blir nog lite gnäll idag. Har nog aldrig haft ett jobb med så här mycket stress och press. Våra raster är stressiga, när man jobbar dagtid bjuds man ju på frukost, jag har aldrig hunnit dricka upp mitt kaffe. Luncherna är också stressiga. Nu har jag jobbat hela helgen och jobbar t o m torsdag. Det är mycket sjukfrånvaro och det är samma människor hela tiden som är sjuka. Det anställs och utbildas hela tiden så det försvinner tid från ordinarie personal som ska lära upp. Jag anmälde inte mitt intresse för att bli handledare, jag tycker det är lite jobbigt att ha någon jämte mig hela tiden. Jag längtar efter ledighet, det är faktiskt bara sex veckor till semestern. På ett vis är det skönt att jobba kväll o helg för det är lite lugnare, mindre folk. Ja, som sagt, det blev ett gnällinlägg.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Din blogg är din ventil och alla måste vi få gnälla ibland. Det hjälper att få sätta ord på hur man känner. Det hjälper nog inte mot arbetssituationen men kanske kan du pysa ut lite ångest eller frustration eller vilka känslor du än känner. Sex veckor kvar och sedan kan du förhoppningsvis skjuta undan alla tankar på stress på jobbet, åtminstone ett tag.
Kram

ime said...

Jo det är sant, man måste få sätta ord på känslor. Inser att jag nog är i behov av semester.
Kram

Znogge said...

Ibland får och behöver man gnälla och vad passar väl då bättre än att skriva av sig i bloggen! Dessutom så är det skönt att sätta ord på sina tankar. Sex veckor är inte lång tid så fokusera på det. Även på min arbetsplats är det alltid samma kollegor som är sjuka. Vad det står för kan jag självklart inte veta men visst funderar jag lite ibland.

Kram

ime said...

Ja jag är glad faktiskt att ha tidig semester i år, tror inte jag hade orkat annars.
Ja jag diskuterade med min dotter om det här att det är samma människor som alltid är sjuka, vet inte om det beror på uppfostran eller varför en del så lätt stannar hemma. Dyrt blir det ju.
Kram