Saturday, May 25, 2019

Ovanlig energisk dag

Var en sväng på stan, det är som sagt något slags kulturkalas, jag ville se hästar som reds av människor som hade gamla militäruniformer på sig, såg bara en skymt tyvärr. Jag passade på att rösta i EU-valet också. Sen drabbades jag av något ovanligt, nämligen energi. Så jag putsade fönster och bytte gardiner i sovrummet. Jag har långa vita med gråa rosor på, är snyggare än vad det låter, som jag fick uppsydda på Ikea en gång när jag jobbade där en kort period. Dom gör att det blir lite mörkare nu i sovrummet, kan ju vara bra när det ljusnar så tidigt. Jag hängde dit en ljusslinga som passade fint till gardinerna. Ska städa mina garderober snart, dom är helt överfyllda så jag måste rensa.
Det har hittills varit en lugn beredskapshelg.

4 comments:

Znogge said...

Ibland drabbar man av sådan energi så då gäller det att passa på. Själv fick jag ett ryck och fixade lite i trädgården vilket var behövligt.

Kram och ha en fin söndag och mors dag!

ime said...

Ja det gäller att passa på, den energin ör ovanlig för min del.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Men, vad skönt att känna hur energin plötsligt bubblar upp i dig. Det känns säkert väldigt bra att du tog itu med en del som behövde fixas. Jag tycker att det låter väldigt fint med grå rosor på vita gardiner. Som jag föreställer mig det är det diskret men ändå lite kul.
Kram

ime said...

Ja mina fönster har länge behövt putsas så det är skönt att äntligen gjort det.
Jo men faktiskt är gardinerna snygga och det blev bra med en ljusslinga till.
Kram