Sunday, May 19, 2019

Lång sovmorgon

En liten bild på min Tilda
Igår åt vi gott, jag och E. Jag gjorde en Asieninspirerad kycklingrätt och E hade med sig rabarberpaj, mumma! Det blev sent för jag var ju tvungen att kolla klart på Eurovisionen, heregud vilken nervpärs, tyckte synd om John Lundvik, han var ju så nära. Så idag blev det lång sovmorgon. Har scones i ugnen nu. Ska gå ut lite, har vilat mycket i helgen, är så trött. Gäller att ställa om lite, har många tidiga morgnar denna veckan.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Jättesöt på din Tilda :)
Det var verkligen synd om John när sista poängen kom men han gjorde jättebra ifrån sig. Jag såg inte färdigt på kvällen utan spelade in och såg slutet idag. Det var bra för då kunde jag spola förbi allt jag inte behövde se :)
Det låter inte bra att du hela tiden är trött och inte verkar återhämta dig mellan jobbpassen. Jag vet inte hur du ska hantera det men kanske ska du i alla fall vara medveten om att det kan bli ett ännu större problem. Ta hand om dig.
Kram

ime said...

Jag kämpade på och såg klart det hela, men det var ju otroligt långt, borde gått att korta ner.
Jag tror jag har något virus i kroppen nu som gör mig extra trött, har varit förkyld i veckan. Tack för omtanken, jag känner att jag är lite väl trött för att det ska vara ok.
Kram

Znogge said...

Så fin Tilda är <3

Jag såg hela programmet men visst hade det gått att korta ner rejält. Visst var det synd om Lundvik för det blev liksom lite platt fall där men sådana är reglerna.

Kram

ime said...

Ja det kändes alldeles för långt! Det blev ju en bra placering ändå för Lundvik även om det kändes snopet.
Kram